2777
2789
عنوان

هیی‌(دخترم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آب و ادویه کجا ریخت ؟  کی ریخت ؟  کی خورد ؟  پای کی کبود ؟  کی استفراغ کرده ...

دخترام دعوا داشتم 

من رفتم سرکار

مامانم خونمون بود

بزرگه رانی نصفه ی کوچیکه رو خورد 

توی بطری خالی آب و ادویه ریخت

اونم خورد حالش بد شد 

نمی دونم حالا فکر کنم یه بیماری داشت

یهو تب و استفراغ و دلدرد و اینا 

تایپیک قبلیم بخون.

الان حالشون خوبه ؟

انشاالله اگه حالشون خوب نیس حالشون خوب میشه ، نگران نباشین فقط اگه نبردی پیش دکتر همین الان ببرشون .

آروم باش اتفاقی نمی یوفته ، خونسردی ت رو حفظ کن اگه نبردیشون دکتر همین الان ببر

آره دستم میلرزه

ایشالا که طوری نیست

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
چیکار کنم ؟ الان پیش دخترمم بزرگه منو چپ چپ نگا کرد بعد آدامس خورد و الان داره تلوزیون میبینه

برو همین حالا یه چک جانانه بخوابون بیخ گوشش که تا یه هفته نتونه حرف بزنه ، این دو سال دیگه بگذره از پسش برنمیای نزار این طور رفتار کنه بعدشم چپ چپ نگات کنه

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
چیکار کنم ؟ الان پیش دخترمم بزرگه منو چپ چپ نگا کرد بعد آدامس خورد و الان داره تلوزیون میبینه

اروم باش چون اگه بزرگه رو تنبیه کنی وقتی بزرگ بشه تبدیل به یه عقده و کینه میشه ، آروم بهش بگو کارش اشتباه بوده نزار که به خواهر کوچیک ترش حسادت کنه 

سرزنششون نکن آروم با بزرگه حرف بزن بهش بگو که کارش درست نبوده بهشون یاد بده همدیگرو دوست داشته باشن& ...

تو این ۲ روز کوچیکه ۲ قاشق غذا نخورد

بزرگه خیلی سرخوش شده‌ باهاش حرف میزنم میگه حقش بود

کوچیکه داره آب میشه جلو چشمم

برو همین حالا یه چک جانانه بخوابون بیخ گوشش که تا یه هفته نتونه حرف بزنه ، این دو سال دیگه بگذره از ...

به نظرم اشتباه میکنین ، مادر باید احترام بچه رو نگه داره تا بچه یاد بگیره .

کاریه که کرده با تنبیه درست نمیشه

تو این ۲ روز کوچیکه ۲ قاشق غذا نخورد بزرگه خیلی سرخوش شده‌ باهاش حرف میزنم میگه حقش بود کوچیکه دار ...

بهش یاد بده که خواهرش رو دوست داشته باشه باهاش حرف بزن درکش کن الان بزرگه رو درک نکنین ، براش عقده میشه و امکان داره در بزرگسالی هم دیگر رو اذیت کنن 

به نظرم اشتباه میکنین ، مادر باید احترام بچه رو نگه داره تا بچه یاد بگیره . کاریه که کرده با تنبیه ...

وقتی تا حالا یاد نگرفته دیگه یاد نمیگیره تا دیر نشده باید باهاش برخورد کرد وگرنه تو سن نوجوانی کنترلش سخت میشه یا حتی غیر ممکن ، ببخشید اسی اینا رو گفتم