2777
2789
چیکارش کردی اینقدر عاشقته؟>    

نمیدونم والا این از وقتی بچه بود با من پدرکشتگی داشت

هم اون اذیتم میکنه هم من اونو 

باورت میشه پاک‌کن من رو میجوه؟ ‌😑😂😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جون دلم، معلومه که مسئولیت پذیری، خدا کنه همه ی حیوونها انسانهای با مرام و مسئولیت پذیر مثل من و ...

ی دونه تو شهر خودمون پیدا کردم

عکسشو بلد نیستم بفرستم تایید کنی🥺

ی دونه تو شهر خودمون پیدا کردم عکسشو بلد نیستم بفرستم تایید کنی🥺

اااخی چند وقتشه؟ عکسش همینجا که تایپ میکنی اون بالاترش بزن رو تصویره عکسش از اونجا انتخاب کن بفرست بیاد

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
اااخی چند وقتشه؟ عکسش همینجا که تایپ میکنی اون بالاترش بزن رو تصویره عکسش از اونجا انتخاب کن بفرست ب ...

یکیشو گف یک سال و یک ماه

یکی شش ماه

یکی هم سه ماه

همه هم دستین

ولی جفت نداشت

قیمتشم  میلیون ۱/۲۵۰

مخالف خرید و فروش حیوون خونگیم .

ولی خودم عروس هلندی بزرگ کردم ، از تخم یکی از اطرافیان بهم دادن .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
یکیشو گف یک سال و یک ماه یکی شش ماه یکی هم سه ماه همه هم دستین ولی جفت نداشت قیمتشم  میلیو ...

یعنی اینا که گفتی هرکدومش 1.250

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ن جفتش ایقدره

ای ننه یه جفتش اینقدره خوبه، سعی کن سن پایین بگیری که خودت دستیش کنی