عروس هلندی دارم، خیلی وابستم بهشون، باید براشون وقت بزاری، دامپزشکی ببریشون، براش جفت بخری تنها نباشه، بازی میکنن اینقدر قشنگ، میمیرم براشون، تنها نباید بزاریشون بری مسافرت چون بهت عادت کردن قهر میکنن یا خدایی نکرده مریص میشن
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
بستگی به مسافت داره، اگر طولانی باشه خسته میشن، یه عده میبرن تو ماشین شیشه ها رو میدن بالا اگر گرم باشه کولر میزنن تو ماشین رها، ولی خوب خسته میشن، ما یبار از اصفهان رفتیم نطنز 1ساعت و نیم راه بردمش، غر میزد، اما خوب بازی هم میکرد، میرفت پشت شیشه ماشین، میرفت رو صندلی عقب، میومد رو فرمون
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
این لینک رو کپی کن تو کروم باز کن https://www.uplooder.net/img/image/79/c27d1ffc56fa17e51e3c9f5f1176d282/Screenshot-20230624-122946-com.android.gallery3d.jpg
Army غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم...
من نژاد لوتینو دارم، خیلی بامزه است، بر سرچ کن، سعی کن نوعی بگیری که تازه دونخور شده باشه و کوچیک باشه و تازه از سره لاک در اومده باشه که بتونی خودت دستیش کنی و باهات رفیق بشه، عروس هلندی من که تا میگم بیا بدو بیا میاد رو شونم، طهرها که میخام بخابم میاد رو سینم میشینه پف میکنه و نوک قریچه میره و چشماش میبنده میخابه، خدااااااا، ملوسسس