2777
2789
عنوان

داییم یه دختر افتاده سرش خرش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 46 پست
مقصر شماید چرا باید یه دختر غریبه رو راه بدید . یا ببرید این ور و اونور.

چون داییم از ما خواست 

و نگفته بود اون موقع که دوستشه میگفت خواهر دوستمه 

ما هم میگفتیم خب حتما ادم مهمیه که داییم ارمون هچیین خواسته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای شما باشم داییمو به فحش میبندم 

دستو پاشو میبندم میندازمش یه انباری طویله ای چیزی حدود ی ماه

ب دختره میگم گورتو گم کن اون رفته خارج

😐😐😐

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
چی بگم والا،هردختری نمیتونه اینجوری باشه،ی سری مردا ببخشید دو از جون داییت خیلی خرن و بی اعتماد بنفس ...

یبار کرد بدبخت🤦🏻‍♀️ با یه خانم نامزد کرد که کلااااا داشت تیغ میزد دختره قبل ازدواج با داییم شلوار پاره میپوشید فکر کن مانتو کلا یدونه داشت (منظورم اینه که خانواده سطح بالایی نداشت و گرنه نمیخوام تحقیر کنم یا مسخره) بعد نامزدی همش زارا و هرررر روز خیاطی بود دختره لباس میدوخت 

حتی سر روز طلاق هم با لباسایی که داییم خریده بود اومده بود 😑🤦🏻‍♀️لوازم ارایشی همه اورجینال فلورما و مپ و ...

فکر کن دختره شهریه دانشگاهشو هم از داییم میگرفت هم از باباش😐 باباشم خبر نداشت بیچاره بعد ها یر دعواها داییم بهش گف

یبار کرد بدبخت🤦🏻‍♀️ با یه خانم نامزد کرد که کلااااا داشت تیغ میزد دختره قبل ازدواج با داییم شلوار ...

داییت ب هر دلیلی بی اعتماد ب نفسه و کمبود توجه داره گویا،ک هی این مدلی رو جذب میکنه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اره بابا فکر کن دختر خالم تا حالا این حرفو به باباش نزده😂🤦🏻‍♀️  شوهر خالم به خونش تشنس😂

شوهر خالت جای بابای داییت کاش هواسش باشه ب داییت کار دست خودش نده،

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ما شانس نداریم ازدواج کنیم پسره میشه دوماد سرخونه😂 پسرمون ازدواج کنه دختره میفته رو سرمون

اره واقعا عی این ادما چندشنننن بدم میاد ازشون 

کمی سکوت در این جهان پر هیاهو... من یه درونگرای احساسیم یه Infp و توی دید من همه جا غیر اتاقم یا خاکستریه یامشکی!!!زندگی پر اتفاقای غیر قابل پیش بینیه پس توام همیشه غیر قابل پیش بینی باش و یه ورژن جدید از خودت نشون بقیه بده  وزن فعلی°• ۴۳  وزن هدف  اول •°۴۹ وزن هدف دوم•°۵۵    وزن هدف سوم ۶۳   شروع از ۱۸~۱۹ .۱۴۰۲