2789
عنوان

پدر وحشی

578 بازدید | 12 پست

سلام دوستان…میخوام بدونم شما در مقابل رفتارای وحشی گرانه پدر مادرتون چه واکنشی نشون میدین؟؟میدونم این اصطلاح اصن درست نیس ولی نمیدونم واقعا چی بگم،چند وقته پدرم حساسیتش روی حجاب بیشتر شده..امروز صبح رفتم بیرون خلوت بود حدود ساعت هفت و نیم..مانتوم کوتاه بود ولی چادرمو همراهم برداشتم،نشستم تو ماشین بعدم دم محل کارم پیاده شدم،محیط کارمم زنونس..وقتی نشستم تو ماشین پدرم گفت چادرت کو؟گفتم برداشتم..بعد که پیاده شدم با لحن بدی گفت چادرتو سر کن،منم اصلاااا دوست ندارم کسی اینجوری بهم دستور بده،تازه من حجابم خوب بود،مقنعه داشتم و حتی یه تار موهامم بیرون نبود،مانتومم گشاد بود و جلو بسته..خیابونم خلوت بود و کسی نبود..خلاصه منم گفتم يني چي؟نميخوام،البته با لحن اروم..يهو پدرم تند شد بهم،گفت بيخود نميخواي،زبون دراز شدي،اصن تو گه خوردي نميخواي و داد زد و نشست تو ماشين،،منم بعض كردم،چون واقعا وضعم انقد بد نبود كه بخوام اين حرفا رو بشنوم،،گاهي وقتا حس ميكنم پدرم عقده داره،ميخواد هرچي ميگه ما بگيم باشه..اينو بارها تكرار كرده..شما در مقابل همچين رفتار هايي چيكار ميكنيد؟هي بهش فك ميكنم اعصابم خود ميشه..واقعا مگه چيكار كردم كه بايد همچين رفتاري باهام بشه؟بيشتر از اين اعصابم خورده كه بهش از لحاظ مالي وابستم،،دارم سعي ميكنم مستقل شم ولي هنوز نتونستم..

جیغ بزن😂

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خودتو ناراحت  نکن .بعضی از پدرا همینطورن .شما تو خونه پدرومادر مهمونین یه مدت .بعد میرین دنبال زندگی خودتون .حالا که حساسیت نشون میده پدرتون شما به دلش راه بیا .که اعصاب خوردی نداشته باشی

عزیزم خودتو ناراحت  نکن .بعضی از پدرا همینطورن .شما تو خونه پدرومادر مهمونین یه مدت .بعد میرین ...

اخه نميشه،چرا بايد زور بگه؟مگه خدا راضيه به همچين رفتاري؟تازه من وضعم اونقدرا هم بد و زننده نبود..پدر من دوست داره هرچي خواست بگه و من مطيعش باشم،فقط گوش به حرف كنم