2777
2789
عنوان

متوجه شدم

181 بازدید | 14 پست

دیروز خانم همسایه ی کاسه اش آورد منم شستم ببرم بدم بهشون ، در خونه زدم اومد در باز کرد باورم نمیشه ی خانم جون حدودا سی و خورده ای سه تا بچه داره ، انقدرم خونه زندگیش تمیز بود ک نگو ، کلی هم ب خودش رسیده بود و مژه کاشت و آرایش داخل خونه، عطر و دیگه اونم تازه پسر بزرگش حدودا 12سالشه الان من

با خودم گفتم من ک هنوز دو ساله ازدواج کردم ، 

آنقدر ب خودم نمی‌رسم 😑😑 

شما هم تو خونه این مدلی هستید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاری نداره خب تو هم به خودت برس، یه بار برو کاشت مژه، ناخن یا هر چی، بعد دیگه دلت میخواد چیزای دیگه ...

اخهه نماز میخونم 

نه کلا بحث اینه ک خیلی مرتب تر تمیز بود 

لباس شیک عطر آرایش من بزور ی مو شونه کنم ی رژ بزنم نهایت

شاید مبخاسته بره بیرون یا از بیرون اومده بوده

نهه اتفاقا ساعت 10شب بود 

لباسشم مثل لباس خواب بود 

داشتن میخابیدن 

منم گفتم کاسه ببرم اون موقع رفتم دادم بهشون

اخهه نماز میخونم  نه کلا بحث اینه ک خیلی مرتب تر تمیز بود  لباس شیک عطر آرایش من بزور ی ...

ربطی به نماز خوندن نداره به نظرم، اگه کاشت دوست نداری آرایشتو بیشتر کن، رژ، رژگونه، ریمل، لیفت ابرو

چند تا پیرهن خونگی خوشگل هم بخر، ترجیحا تیشرت و شلوار نپوش. موهاتم باز بزار با یه گیره خوشگل یه مدلی بده

ربطی به نماز خوندن نداره به نظرم، اگه کاشت دوست نداری آرایشتو بیشتر کن، رژ، رژگونه، ریمل، لیفت ابرو ...

منمنظورم متوجه نشدی نمیتونم ناخون بکارم یا مژه 

بخاطر اون گفتم 

ولی خودم ب همین فکر کردم 

تو خونه میشه همین کار ک گفتی بکنم ، ممنون

تو خونه آرایش نمیکنم ولی همیشه مرتبم و موهام سشوار کشیده است، هر روز دوش میگیرم و لباس هر روزم با روز قبل فرق میکنه، خونه هم همیشه مرتبه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز