2777
2789

من marym_t82 هستم سال ۹۹ این اکانت رو زدم 

بالای شش بار توسط نی نی یار ها تعلیق شدم هر سری هم به دلایلی که خودم نمی‌دونم نه تاپیک سیاسی بود نه قومی نه عقیده ای نه ..... 

سوالم اینه نی نی یار گل اگه این تاپیک رو میبینی چجور باید دل شما رو بدست بیاریم مارو تعلیق نکنید 

یه سوال دیگه چجوری التماس کنم که Maryam_t82 برگردونید تلگرام به نی نی یاری که پیج هارو برمیگردوند پیام دادم گفت هیچ وقت پیجت برنمی‌گرده من نمی‌دونم چرا تعلیق شدم اما بگم غلط کردم قبوله آقا توروخدا برش گردونید😭😭💔🥺

@mary_t82  

علت رو چی گفتن که هیچ وقت برنمی گرده؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@mary_t82     علت رو چی گفتن که هیچ وقت برنمی گرده؟

یه تاپیک زدم گفتم بنظرتون دوستم مشکل شرعی داره رفتار هاش به عنوان دوست اصلا مناسب نیست زدن تعلیقم کردن

تو تلگرام اون نی نی یار می‌گفت درمورد دوست همجنس گرا تاپیک زدی بخدا من منظورم این نبوده😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تاپیک زدم گفتم بنظرتون دوستم مشکل شرعی داره رفتار هاش به عنوان دوست اصلا مناسب نیست زدن تعلیقم کر ...

⬅️ ایمیل:

info@ninisite.com

🟠 این دفعه ایمیل بدین بنویسین منظوری نداشتین شاید برگردوندن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تاپیک زدم گفتم بنظرتون دوستم مشکل شرعی داره رفتار هاش به عنوان دوست اصلا مناسب نیست زدن تعلیقم کر ...

چه بدبین شدن نی نی یارا😐😐😐

چون اینجوری فکر کردن تو تعلیق شدی

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍