2777
2789

بچه ندارم و نخواهم داشت و نخواهم دونست

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحمل کن کم کم همونم یاد میگیره همین ک باز میگه نشونه اینه یاد گرفته ولی روی زمانبندیش هنوز کنترل کا ...

یعنی خودم هر یک ساعت و نیم ببرمش تا به خودش بیاد

بچه ندارم و نخواهم داشت و نخواهم دونست

تو مجردی هممون از این حرفا زیاد زدیم 

مخالف تیر درجه اول بودم من 

الان دخترم کنارم خوابیده

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
تو مجردی هممون از این حرفا زیاد زدیم  مخالف تیر درجه اول بودم من  الان دخترم کنارم خوابی ...

حالا 💩 بهم 

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼
تو مجردی هممون از این حرفا زیاد زدیم  مخالف تیر درجه اول بودم من  الان دخترم کنارم خوابی ...

خدا نکنههعععععهههههعهعههههه

پسرمنم مرداد ۳سالش میشه بعضی روزا بازش میذارم تازه یاد گرفته دیگه یادش میره یا سرگرم بازی میشه ازش بپرس بعدم بگو شلوارت خیس نشه ها

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین به نظرم سیستم مثانه مردها اینجوری که لب به لب میشه می فهمن، من تو آقایونم دیدم لحظه اخر می پرن تو دستشویی، ولی ما خانوما انگار متوجه میشیم. مثلا 1/3 جا داریم. بچه من هم همین بود، اره زودتر ببرش، گوش نمیده، ولی خوبی سه سال اینکه ظرفیت مثانه اش بالاتره. یکی دو ماه درگیر هستی درست میشه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1