2777
2789
عنوان

اصل بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است....

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 36 پست
من که خودم حتی یک لحظه هم اومدم یکیو قضاوت کنم سررریع همون اتفاق برام افتاده  اما بعضیا خدا خی ...

دقیقا ما برای کوچکترین چیزا کارما پس میدیم ولی اینجور ادما خوش وخرم زندگی میکنن

یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت
فکر نکنم  چون خبر دارم که با خانومش خیلی اوکی هستن و مشکلی ندارن

من دقیقا زمانی تقاص ظالم هارو دیدم. که دیگه برام مهم نبود تقاص میدن یانه. یهو خبر میدادن فلانی مرد. یا فلان بلا سرش اومد. جالبه خودم شروع میکردم دعا و قرآن خوندن واسه سلامتیش. دلمم میسوخت باز براشون🤣😂😁😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ما برای کوچکترین چیزا کارما پس میدیم ولی اینجور ادما خوش وخرم زندگی میکنن

لعنت به ادم هایی که دل شکستن براشون ساده ترین راهه 

از خدا میخوام این شخص بواسطه بچه اش تقاص پس بده

مادرشوهرم و پدر شوهرم خیلی اذیتم کردن یکیشون سرطان سینه گرفته اون یکی هم سکته کرده الانم میگن چشماش نمی‌بینه برادرشوهرم مسخرم کرد بعد یک هفته از ازدواجش دختره ولش کرد طلاق گرفت کسایی که به خاطر جهیزیم مسخرم کردن خودشون جهیزیشون داغون شد برادر خودم همش دعوا باهام میکرد کتکم میزد از من بزرگتره دعا کردم هیچ دختری خدا باهاش بدبخت نکنه هر جا می‌ره ردش میکنن و بابام که همیشه منو برده خونش میدید الان خودش مثل یه برده شده و خیلی چیزای دیگه که حوصله ندارم بگم برای بعضی ها ناراحت شدم ولی برای خانواده شوهرم اصلأ ناراحت نشدم سنگ دل نیستم ولی اونا انگل جامعه هستند نباشن رو زمین بهتره به نظرم 

چه جالب.... شما که دعات میگیره واسه منم دعا کن

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم 🤲🌹فکرت رو مشغول آدمای احمق نکن همیشه از ته دل و با پاکی از خدا یه چیز بخواه نفرین نکن بگو خدایا تو شاهدی اگه من گناه کار هستم خودت جواب کارم بده اگه نیستم تنها کسم تویی تو حق منو بگیر  فقط همین و بسپارش به خدا و رهاش کن خدا خودش می‌دونه چیکار باید بکنه با زور از خدا نخواه چون خدا خودش می‌دونه گناه کار کیه 

درسته اما ما فامیلیم بالاخره ازدواج کرد و بعدش پیشرفت کرد الانم بچه دار شد  قطعا زندگی خوبی دا ...

ایکجوری فکر نکن 

فواره چون بلند شود سرنگون شود 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ