2777
2789
عنوان

کارامو انجام بدم یابخوابم

88 بازدید | 6 پست

خیلی کارخونه دارم یه کوچلوی عصرخوابیدم دیگه خوابم نبردامشب کلا بیداربودم چکارکنم حوصله هم ندارم کارهم دارم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخواب

هردوش برام عزیزه هم خواب هم کارهام 

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
از اول شب بیداری،خوب میخواست کاراتو بکنی،اگر مزاحم خواب بقیه نمیشی

خوب بچه هام بیداربودن همسرم بیدارنمیذارن دخترم ۹ماهشه پسرم ۴سالشه مرتب باید بهشون رسیدگی کنم ناشکری نمیکنم ولی پوکیدم ازبس کارکردم خواستم یه جمعه به خودم استراحت بدم مثلا که کلا نکردم فقط با بچه هام گذروندم