2777
2789

من قبل از بحث با شوهرم دو سه بار اقدام کردم...میدونم باید توروزای تخمک گذاری و به صورت مستمر باشه...منم با شوهرم بحث کردم و فعلا تمام تلاشمو میکنم بعد از مشاوره باز اقدام کنم...چون شوهرم ن تو نامزدی اینجوری بود ن تو عقد!!!سرتونو به درد نیارم...هر چند بشدت درگیرم یا سرکار یا دانشگاه و کارخونه و بدو بدو ...از روز اقدام همش اسید معده ام میاد بالا کمر درد شدم روزای اول ...افت فشار دارم همش فشارم روی نه هست‌‌‌...گفتم شاید تجربه مشابهی داشتین بیام اینجا بپرسم...پزشک زنانم هم قبل از اقدام چکاپ کامل داد همه چی نرمال بود...به نظرتون از خستگی هس یا بخاطر اینه که بدنم تازه در معرض مایع قرار گرفته اینجوری شده؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دومی،،،ولی با  شوهرت تو مسائل کلیدی اوکی شو بعد نی نی بیار

هر جوری شده میکشونمش پیش روانشناس بشدت مخالف هس...منم قبلا تنها میرفتم چند تا روانشناس رفتم گفتن شما سخت میگیری!ولی الان دارم اذیت میشم

هر جوری شده میکشونمش پیش روانشناس بشدت مخالف هس...منم قبلا تنها میرفتم چند تا روانشناس رفتم گفتن شما ...

عزیزم ب خدا ب خاطر خودت میگم،،خواهر من الان با بچه داره خدا میشه میگه کاش بچه نداشتم،،همه دردش بچه است و آینده اش ،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم ب خدا ب خاطر خودت میگم،،خواهر من الان با بچه داره خدا میشه میگه کاش بچه نداشتم،،همه دردش بچه ا ...

درست میگی عزیزم...شوهر من متاسفانه از بعد از اینکه حس کرده من ازش موفق ترم منو دست کم میگیره و جوری باهام رفتار میکنه انگار نوکرشم ن زنش!هشت ساله با همیم...چندماهه اینجوری شده!

۲ روز از موعدم رد شده  نوک سینه هامم درد میکنه  روز موعدمم ازمایش دادم  منفی بود&nb ...

متاسفانه تو مبحث زنان خیلی چیزا یادم رفته!!!

آزمایش بتا بده چون علائمی که میگی به پریودی نزدیک تره!

منم اقدام بودم تا ماه پیش الان دیگ اقدام نکنم چون نمیشد و انگار خدا نمیخاد

فقط جلوگیری نکن...اگر مشکلی نداری و چکاپ انجام دادی البته...از راه علمی و پزشکی برو جلو...بعدش بسپر به خدا