مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 عنوان خواب نوزاد 120 بازدید | 17 پست سلام شب بخیردخترم 2ماهشه و خداروشکر از همه نظر سالمه فقط حس میکنم خوابش زیادهمثلا شب تا صبح کامل میخوابه،در حد 6 ساعت حتی.ولی در طول روز اکثرا بیداره.سوالم اینه که شب تا صبح بیدار نمیشه شیر بخوره مشکلی پیش نمیاد؟ کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️ 1402/04/03 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیساپه عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 7085 دختر منم از سه ماهگی اینجوری بود .سعی کن دمای اتاق رو خنک نگه داری .
کتاب_باز عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5117 بهتره تا سه ماهگی چهارساعت یکبار حداقل شیر بخوره که خدای نکرده قند خونش نیافته
مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 دختر منم از سه ماهگی اینجوری بود .سعی کن دمای اتاق رو خنک نگه داری . رشدش خوب بود بعدش؟ کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️
puppy عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 5680 عین دختر من از اول شبا شیر نمیخورد فقط میخوابید🙎♀️الانم ۴ ماهس میدونم ساعت ۶ گریه خواهد کرد پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.
مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 بهتره تا سه ماهگی چهارساعت یکبار حداقل شیر بخوره که خدای نکرده قند خونش نیافته همش نگران همینم،چون پسرم تا یکسالگی شب تا صبح خیلی شیر میخورد کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️
مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 عین دختر من از اول شبا شیر نمیخورد فقط میخوابید🙎♀️ الانم ۴ ماهس میدونم ساعت ۶ گریه خواهد کرد آخی عزیزم خداحفظش کنه😍❤ کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️
کهکشان_نیستی عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 140 نه نگران نباش بچه دو ماهه قندش نمیفته پسر منم تا صبح میخوابید من به زور بهش شیر میدادم دکتر گفت بیدارش نکن بدنش نیاز نداره که شیر نمیخواد صدمین کاربری💥💥💥
کهکشان_نیستی عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 140 همش نگران همینم، چون پسرم تا یکسالگی شب تا صبح خیلی شیر میخورد همه بچه ها مثل هم نیستن بعضیا هر یه ساعت شیر میخوان بعضیا تا صبح میخوابن، قدر نعمتو بدون صدمین کاربری💥💥💥
مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 نه نگران نباش بچه دو ماهه قندش نمیفته پسر منم تا صبح میخوابید من به زور بهش شیر میدادم دکتر گفت بیدا ... شوهرمم همینو میگه که اگه گرسنه باشه حتما بیدار میشه کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️
puppy عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 5680 آخی عزیزم خداحفظش کنه😍❤ فداتشم خدا دختر توروهم حفظ کنه ان شاالله پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.
مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 همه بچه ها مثل هم نیستن بعضیا هر یه ساعت شیر میخوان بعضیا تا صبح میخوابن، قدر نعمتو بدون خدارو هزارمرتبه شکر میکنم هرروز و هرلحظه چون میدونم چقد لطف بزرگی بهم کرده ولی مادر بودن نگرانی داره دیگه کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️
مهیاگلی۱۹۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 412 فداتشم خدا دختر توروهم حفظ کنه ان شاالله قربونت خانوم گل❤ کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻♀️
کهکشان_نیستی عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 140 خدارو هزارمرتبه شکر میکنم هرروز و هرلحظه چون میدونم چقد لطف بزرگی بهم کرده ولی مادر بودن نگرانی داره ... اصلا نگران نباش عزیزم قبل خواب بهش خوب شیر بده و بزار هرچقدر دلش میخواد بخوابه صدمین کاربری💥💥💥