2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کامل از بین میره این؟

ن این ویروس از بین نمیره فقط اگ بدنت رو خوب قوی کنی و سیستم ایمنی قوی داشته باشی از بدنت دفع میشه ینی اگ بعد از دفع باز بدنت ضعیف بشه باز برمیگرده همیشه سعی کن داروهای تقویتی بخوری

با آزمایشگاه حدود ۳  الان من نمیفهمم ینی چی😕 ینی hpv دارم؟

اره عزیزم hpv مثبتی

دکتر دارو داد؟ باید سیستم ایمننیتو قوی کنی و اینکه باید زده باشه تو ازمایشت که کدوم نوعشه.... بعضی از مدلاش خطرناکن بعضی مدلاش اصلا بد نیس و بدن هم خودش دفع میکنه اصلا جای نگرانی نیس.

منم مشکوک شدم الان قراره این هفته برم پاپ و hpv ازمایش یدم خیلی ترسیدم و خیلی مطالعه کردم نترس هیچی نیس

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ن این ویروس از بین نمیره فقط اگ بدنت رو خوب قوی کنی و سیستم ایمنی قوی داشته باشی از بدنت دفع میشه ین ...

این بده. ولی صرف اینکه سلولای غیر عادی دیده میشه ک دلیل بر hpv نیس

اسی الان تو گوگل نگاه کردم cin1 ینی تغییر سلول های دهانه ی رحمت حتما فردا برو دکتر احتمال خیلی زیاد ...

ن نترسون نمیشه گفت خطرناک اینا. تا ازمایش خود hpv اش نیاد نمیشه گفت