2777
2789

من cin 1 داشتم هم پرخطر درگیر بودم هم کم خطر ،۱ سال تمام لیزر و فریز کردم ،خسته شده بودم واقعا 

یکی از دوستام خانم حسینی رو معرفی کرد رفتم پیشش بهم دارو داد ۴ ماه استفاده کردم هم عفونتم رفته بود هم آزمایشم منفی شد

خیلیا بهم گفتن درمان نداره اما ایشون انقدر بهم امید دادن،رضایتاشونو دیدم منم اینجا معرفی میکنم چون واقعا کمک کردن از شرش راحت بشم
@clinic.royal2020 پیج اینستاشون
اینم شماره تماسشون : 09924405595
آیدی روبیکا @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام اصلا نگران نباش من CIN2 داشتم و اصلا امیدی برای درمان نبود یه درمانگر بهم معرفی کردن واقعا کارشون ردخور نداره هر کی ازشون دارو گرفته بعد یه مدت تستش منفی شده
خانم حسینی شماره تماسشون : 09924405595

پیج اینستاگرام
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

امضامو دیدی ی صلوات بفرست. مامان دوتا کوچولو

من تست اچ پی ویم که مثبت شد زده بود کوندیلوما  تست پی سی آرمم زده کم خطر تیپ 42 منتها من از و ...

تست hpv چجوری بود؟

ولین باره رفتم دکتر  کولپوسکوپی کرد الان نتیجه ش زده cin1

نمیدونم ینی چی

اسی علایم خاصی داشتی یا همینطوری رفتی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️