2777
2789
عنوان

جاریم 😵

418 بازدید | 7 پست

خیلی دو به هم زنه یه جوری ک کل خانواده شوهرم شناختن و هیچ کدوم باهاش حرف نمیزنن!میگفتنا من باور نمیکردم حتی یه بار شوهر خودشو فروخت!برادر شوهرم ۲ سال سرکار نمیره اما پولداره عین خیالشم نیست 

جاریم بی نهایت پشت سر همه بدگویی میکنه منم اهل غیبت نیستم گوش نمیدم ! زیاد باهاش صمیمی نیستم ..رفته ب برادر شوهرم گفته (من) گفتم سرکار نمیره بیکار میچرخه! خیلی عصبی ام چون من اینجوری نگفتم انقد پیشم از شوهرش بدی گفت منم گفتم سرکار بره بهتره همین 🥺 اونم شنیده دلخور شده ..

الان موندم ب برادر شوهرم بگم نگم اخه خیلی با محبته نسبت ب ما 

خانواده شوهرم ک اصلا باور نکردن من همچین حرفی زده باشم چون اخلاقمو میدونن..! خودم انقد پاک و ساده ام فکر میکنم همه شبیه خودمن !

شما بودی چیکار میکردی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رسما برو خونه برادرشوهرت اینو با زنش کنار هم میزاری از زنش بپرس من دقیقا چی راجب شوهرت گفتم؟ دیگ جلوت و دروغ نمیگه یا باید پر رو باشه دروغ بگه یا باید خجالت بکشه ب تته پته بیوفته ک اون وقت شوهرش میفهمه زنش دروغ گفت. بعد به برادرشوهر میگفتم دقیقا فلان حرفو گفتم. بعد دیگ تحت هیچ شرایطی به درد و دل جاریم گوش نمی‌دادم و یک کلمه جواب حرفاشو نمیدادم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز