لافی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 616 عنوان سلام بچه ها بیاین 45 بازدید | 6 پست بگین از محصولات روتین پوستی چیا دارین از کدوم راضی هستین کدوم نهمن خودم تقریبا همشون بیو آکوآ هستنمثلا پچ زیر چشم و ماسک حبابی خیلی چرتهسرم هاش خوبه ماسک هم خوبه عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️ 1402/04/03 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریماه_a عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 4419 ماسک بیواکوا، کرم برنج بیواکوا، کرم شیر گاو بیواکوا، آبرسان.. لایه بردار
لافی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 616 من اصلا روتین موتین ندارم. حال میده ک عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️
لافی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 616 ماسک بیواکوا، کرم برنج بیواکوا، کرم شیر گاو بیواکوا، آبرسان.. لایه بردار دقیقا منم همینارو دارم دوسشونم دارم عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️
romina_77 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2552 حال میده ک نه پولشو دارم نه حوصله شواعتقادی به این محصولات ندارم.به نظرم فقط جنبه ی تجاری دارن و تاثیر خاصی ندارن.
لافی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 616 نه پولشو دارم نه حوصله شو اعتقادی به این محصولات ندارم.به نظرم فقط جنبه ی تجاری دارن و تاثیر خاصی ن ... چی بگم شاید🤐 عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️