2821
2789
عنوان

سلام ابجیا🌺💞

62 بازدید | 18 پست

میشه واسم با قلب پاکتون دعا کنید صبح امتحان مو خوب بدم من به دعاهای شما شدید اعتقاد دارم 

هرکسی که تونست واسه خوب دادن امتحانم یه صلوات بفرسته لایک کنه منم واسش بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله خدا یه نی نی خوشگلو ناز نصیبت کنه 😍اصلا به نظرم دوقلو بهتره 

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه بخاطر شماتت هایی که بهم کردن دلم میخاد خدا بهم یه جفت دوقلو پسر بده که به بقیه ثابت بشه خدا اگه بخاد میشه و دست ما نیست

عزیزم برا توام دلم روشنه دلت اروم باشه❤

امیدوارم خدا از دهنت بشنوه بخاطر شماتت هایی که بهم کردن دلم میخاد خدا بهم یه جفت دوقلو پسر بده که به ...

عزیزم من مطمئنم که شما لایقشی و خدا هم بهت دوتا گل پسر ناز میده اصلا غصه نخور فقط اگر تونستید با همسرتون یه مشهد برید از امام رضا طلب بچه کنید 

و نماز استغفار و ذکرش رو هم حتما بگید نتیجه اش حتمیه

عزیزم من مطمئنم که شما لایقشی و خدا هم بهت دوتا گل پسر ناز میده اصلا غصه نخور فقط اگر تونستید با همس ...

اتفاقا امام رضا همیشه بهم حواسش هست اتفاقا دل گرمی من بعد خدا امام رضا هست شما هم گفتی اصلا دلم پر امید تر شد

نمازو استغفار که میگین چطوریه

اتفاقا امام رضا همیشه بهم حواسش هست اتفاقا دل گرمی من بعد خدا امام رضا هست شما هم گفتی اصلا دلم پر ا ...

⬅️ #کیفیت_نماز_استغفار

نماز استغفار دو رکعت است مانند نماز صبح: 

🌺 *رکعت اول* : بعد از حمد، سورۀ قدر وبعد از آن ۱۵ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»،

سپس به رکوع بروید و #قبل از گفتن ذکر واجب رکوع، ۱۰ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»،

سپس سر از رکوع بردارید و #قبل از رفتن به سجده، ۱۰ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»، 

سپس به سجده بروید و ۱۰ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»،

سپس سر از سجده بردارید و #قبل از رفتن به سجدۀ دوم، ۱۰ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»، 

سپس در سجدۀ دوم ۱۰ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»، 

سپس سر از سجده بردارید و ۱۰ مرتبه بخوانید: «أستغفرالله ربی و أتوب الیه»، بعد بلند شوید و

🌺 *رکعت دوم* :‌ را مثل رکعت اول بخوانید و به جای سورۀ قدر، سورۀ توحید را بخوانید.

🌸بلافاصله بعد از سلامِ نماز ۳۴ مرتبه «الله اکبر»، ۳۳ مرتبه « الحمدلله»، ۳۳ مرتبه «سبحان الله» را‌ خوانده

سپس زیارت امین الله بخونید هدیه می‌کنید به آقا امام رضا و بعد حاجت خودت رو میخای 

🦋حاجت خود را از خداوند متعال بخواهید.

اگر حاجت، درخواست اولاد باشد، لازم است این نماز را زوجین چهل روز پشت سر هم نیم ساعت قبل از نماز صبح بخوانند .

سفارش شده بلافاصله پس از اتمام چله 

زن و شوهر به زیارت امام رضا بروند وی سه روز در حرم دعا کنند و طلب فرزند کنند 😍

.