2821
2789
عنوان

استپ وزنی

153 بازدید | 7 پست

دوستان دخترم وزن تولدش ۳۴۰۰ الان که ۱۶ماهشه ۷۶۰۰ از ۱۱ماهگی اصلا وزنش زیاد نشده دکترش اشتها آور هم داده ولی تاثیری نداره تا حالا تجربه این چنینی داشتید؟

خیلی نگرانم

غذا خوب میخوره؟ تحرکش زیاده. اگه غذا کم میخوره و تحرکش زیاده خب معلومه استپ میکنه. غذاشو مقوی کن چیزای دوس داره بره. غذاهاشو همیشه بجای آب با عصاره قلم درست کن 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
غذا خوب میخوره؟ تحرکش زیاده. اگه غذا کم میخوره و تحرکش زیاده خب معلومه استپ میکنه. غذاشو مقوی کن چیز ...

تحرکش خیلیه غذاشم یه روز خوب میخوره یه روز نه

غذاهاش و با عصاره درست نکردم از فردا امتحان میکنم.وزن و زیاد میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحرکش خیلیه غذاشم یه روز خوب میخوره یه روز نه غذاهاش و با عصاره درست نکردم از فردا امتحان میکنم.وزن ...

سعی کن هرروز غذاشو خوب بدی سرگرمش کن. درسته میگن موقع غذا فیلم نباید بذاری ولی وقتی بچه کم بود وزن داره چاره ای نیست. با گوشی فیلم بذار سرگرم بشه بخوره. 

اره قلم خوبه. سوپ و کته بپز با عصاره قلم و حلیم (خیلی مقوی وزن دهنده است چند تکه سیبزمینی کمی ماکارانی هم بهش اضافه کن) تو شیشه بلدی بپزی؟ اونجوری خاصیت مواد حفظ میشه. ماهیچه خوبه. کته هاشو با آب قلم بپز. شیر موز درست کن براش هرروز داخلش مغزیجات و خامه بریز. فقط باید سعی کنی هرروز خوب غذا بخوره. شده هر نیم ساعت یک قاشق بده

سعی کن هرروز غذاشو خوب بدی سرگرمش کن. درسته میگن موقع غذا فیلم نباید بذاری ولی وقتی بچه کم بود وزن د ...

ممنون از راهنماییت 

از فردا سعی میکنم نخوره هم با قطره چکون به زور بدم به خوردش

ممنون از راهنماییت  از فردا سعی میکنم نخوره هم با قطره چکون به زور بدم به خوردش

قربونت عزیزم. ولی قطره چکون اذیت میشه. چون بچه انقدی واینمیسته.موقع غذا گریه نکنه که دل زده نشه از غذا