یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میبخشین تگتون کردم چند تا سوال ازتون داشتم راجع به پوست و مو و ورزش . من یه مدتی هست تصمیم گرفتم به ظاهرم برسم تاپیکاتونو دیدم و دوست داشتم کسی که در این زمینه وارده راهنماییم کنه.خیلی ممنونم ازتون🌷 @masoomehh
میبخشین تگتون کردم چند تا سوال ازتون داشتم راجع به پوست و مو و ورزش . من یه مدتی هست تصمیم گرفتم به ...
سلام عزیزم
جان در خدمتم
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خیلی ممنونم که اومدین 💗 اول میخوام راجع به مراقبت از پوست ازتون کمک بگیرم .من پوستم چربه و جوش دارم اما نه اونقدر زیاد .هر از گاهی جوش میزنم اونم به خاطر پرهیز غذاییمه که رعایتش نمیکنم نه تنها صورتم ناحیه کمرمم جوش میزنه. بعضی از جوشام جای لکه قرمزش مونده.در کل میخوام یه روتین پوستی خوب اقتصادی داشته باشم و اینکه واقعاا تاثیرگذار باشه
خیلی ممنونم که اومدین 💗 اول میخوام راجع به مراقبت از پوست ازتون کمک بگیرم .من پوستم چربه و حوش دارم ...
عزیزم روتین خوب و اقتصادی متناسب با شرایطت این و میتونم بگم
شوینده آردن
آبرسان راکوتان
مرطوب کننده درمالیفت
ضد جوش آردن
ضدآفتاب مای فلوئید
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عزیزم روتین خوب و اقتصادی متناسب با شرایطت این و میتونم بگم شوینده آردن آبرسان راکوتان ...
یه ذره پستمو ویرایش کردم . ناحیه کمرم هم جوش میزنه حتی شدیتر از صورتم.اینایی که گفتین مطمئنا تاثیر گذاره؟ با مقدار زمان زیاد مشکلی ندارم حتی اگه یک سال طول بکشه تا پوستم خوب شه
یه ذره پستمو ویرایش کردم . ناحیه کمرم هم جوش میزنه حتی شدیتر از صورتم.اینایی که گفتین مطمئنا تاثیر گ ...
آره عزیزم موثره
اما باز اگ دیدی اثر نداشت باید روتین و عوض کنی
چپن واکنش هر پوست متفاوته اما اینا محصولات کارامدیه
برای کمرت صابون تی تری فارماسی
شوینده بدن اردن اسپری ضد جوش آردن
ممکنه پوستمو بدتر کنه؟:( اخه بالاخره مواد شیمیاییه دیگه یکم میترسم استفاده کنم ارشون میترسم از چیزی ...
تا تجربه نکنی نمیدونی ک چ واکنشی داره
من تا الان 8 مدل ضدآفتاب تست کردم
تا بالاخره چیزی و پیدا کردم ک با پوستم سازگاره
ممنونم از راهنماییتون .شما راجع به درمان ترک کف پا و ترک ناخن هم چیزی میدونین؟
ترک کف پا وازلین پماد جی
و چند بار پدیکور بری خوبه
ترک ناخن احتمالا از کمبود ویتامینه
زینک خوبه برای تقویت ناخن
ترک کف پا وازلین پماد جی و چند بار پدیکور بری خوبه ترک ناخن احتمالا از کمبود ویتامینه ...
برای سیاهی قسمت زانو و ارنج و زیر و بغل و.. چی میتونه تیرگیشو از بین ببره ؟ اسکراب بدن نیازه به نظرتون ؟ مثلا اگه بدن لکه زخم یا سوختگی داشته باشه جوابه؟ ممنونم وقت میذارین سوالام زیاد شد😂🌷