2777
2789
عنوان

دلم گرفته

123 بازدید | 14 پست

بچه ها میدونین نتیجه ی دوست داشتن زیاد یکی اینکه تهش بلاکت میکنه...  ادما عوض میشن یهو تغییر رنگ میدن و حتی دیگه نمیشماسیشون من دبگه به ادما امیدی ندارم.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهوم 

من خودم پسرم ، یه چنتا کلیپ دیدم از رائفی پور در مورد روابط دوس دختر پسری، می‌گفت پسرا پرو پرو به من میگفتن نگو نگو که یه وقت دوست دختراشون این چیزا رو نفهمن....

چیارو نفهمن؟ 

سلام ببخشید نتم قطع شده بود مگرنه همون موقع میگفتم. بالاخره، مثلا به یه پسره میگن چرا ازدواج نمیکنی میگه مگه خرم، اگه ازدواج کنی این دیگه زنته ، من الان ۲ تا دوست دختر دارم خوشگلیاشون مال من ولی بیماریشون مال باباشه خرج تحصیلشون مال باباشه خرج بزرگ کردنشون هم مال باباشه منم تنها خرجی که میکنم یه کافی‌شاپ و یه ولنتاین یه خرس میگیرم بهشون میدم

سلام ببخشید نتم قطع شده بود مگرنه همون موقع میگفتم. بالاخره، مثلا به یه پسره میگن چرا ازدواج نمیکنی ...

اینم لینک ویدئو https://www.aparat.com/v/1zc2V

هم خیلی نکات جالب میگه هم طنز داره...

اگه بگیم اون دنیایی وجود نداره خوشبختی یا بدبختی شما عملا تاثیری تو زندگیم نداره (پس به خاطر خودتون گفتم) (تازه به نفع ما پسرا هست که دخترا بدون ازدواج زیباییشون رو در اختیار پسرا بزارن و پسرا بدون تعهد و پای دختر وایستادن باچند تا جمله عاشقانه میمیرم برات ، پیش تو بودن اصلا یه دنیای دیگس... مخ دخترا رو بزنه و باهاشون با کمترین هزینه حال کنه و بعد بره سراغ یه دختر خوشگل دیگه و همون جمله هارو برا اون بگه ) سخنرانیش بااینکه یکم طولانیه ولی جوون پسند حرف میزنه، نه به سبک پیرمردا(دقت کنید تو هر سخنرانیش دختر و پسر با هر اعتقاد و حجابی هستن ، چه چادری چه مو باز(حالا اونجا دانشگاه بود ولی با دهه ۸۰ یا سخنرانی داشت دختره با لباس صورتی هم اومده بود سخنرانیش))