2777
2789
عنوان

سریال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 28795 بازدید | 36 پست
نگاش کردم خیلی وقت پیش😂

خیلییی خوبه اکتور هم بیین از قشمت ۴ با بعد قشنگ میشه با پوست شیر   عنکبوت هم خیلی +۱۸  ندیدم ولی مامانم دیده میگفت اگر بری ببینی شیرمو حلالت نمیکنم در حد حلال نکردن شیر مادر است😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم گناه، پوست شیر و آقازاده و سیاه چاله

سینمایی هم اشتباه من ، پنج و نیم فوت فاصله، تگزاس یک و دو ، هزارپا

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
ترکی هندی کره ای ایرانی

کره ای :

سقوط بر روی تو

عاشقان ماه

وارثان 

تو زیبایی

موش

زیبای حقیقی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
  نخند ... خنده نداره گریه داره بس که داعونه😂😂

راس گفته فیلمه مناسب نیس

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

فیلم ایرانی:

جدایی نادر از سیمین

بچه های اسمان

برادران لیلا

فروشنده

درباره الی 

ملی و راه های نرفته اش

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!