2777
2789
عنوان

میترسم تنهایی😑😑😑

818 بازدید | 42 پست

نامزدم الان موقع امتحاناتشه منم اومدم اینجا .فقط دیشب  رو خوابید 

میخاد تا صبح بیدار بمونه درس بخونه تو پذیرایی امتحان داره 

منم تنها تو اتاق میخام بخوابم ولی میترسم یه جوری خوفناکه اتاق 

خواهر شوهرمم مسافرته کاش اینجا بود با هم میخابیدبم 

چیکار کنم 😐 نمیخام بخش بگم که میترسم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بیدار بمونه همراهیش کن

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لامپ شب خواب روشن بزار بالاسرتم چاقو و قران بزار

یا خدا بیشتر ترسوندیش ک

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

نترس خدا مراقبته

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

برو زیر پتو 

هیچی مقاوم تر از پتو نیست 

انگشتت بیرون نباشه ها

هر چی بشه یه جیغ بنفش بزن نامزدت احضار میشه بنده خدا :) 

نمیخواد بابت راه حلم ازم تشکر کنی :)))

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا