2777
2789
عنوان

وای خدایا کمک

113 بازدید | 12 پست

مامان بابام بهم میگن کلا کلا هیچ وقت از خونه بیرون نرو حتی تا سرکوچه یعنی چی؟😐 ۱۹ سالمه بهم میگن چون دختری نرو هیج جا تو خونه باید تا ابد بشینی 😐😐😐 

:((((((((((((: 🐣🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونم دیروز رفتم برو تایپیک قبلم گقتم رفتم برگشتم هم دعوا کردن هم زدن منو

خوندم .

کاش از تعصب جاهلانشون دست بردارن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
فقط هعی بدترش میکنن واقعا خسته شدم دیگه  نمیتونم

حق داری 

دفعه دیگه اجازه نده روت دست بلند کنن

تو ۱۸ ۱۹ سالته 

کتک زدن در شان تو نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
حق داری  دفعه دیگه اجازه نده روت دست بلند کنن تو ۱۸ ۱۹ سالته  کتک زدن در شان تو نیست

نمیتونم جلوشون وایسم یه جور زورشون بیشتره خسته شدم 

نمیتونم جلوشون وایسم یه جور زورشون بیشتره خسته شدم 

سعی کن سریع تر دانشگاهتو انتخاب‌کنی

سعی کن سریع تر دانشگاهتو انتخاب‌کنی

بنضرت میشه روزهایی که کلاس ندارم دانشگاه بگم کلاس دارمو برم ؟ چون میخوام دوتا رشته بخونم بنظرت شک نمیکنن؟

بنضرت میشه روزهایی که کلاس ندارم دانشگاه بگم کلاس دارمو برم ؟ چون میخوام دوتا رشته بخونم بنضرت شک نم ...

آخه همش نباشی که آره شک میکنن .