2777
2789
عنوان

امشب تولدمه 💖🙃

99 بازدید | 13 پست

چون اوضاعمون الان یکم خوب نیست از چند روز قبل به خانوادم گفتم اصلا لازم نیست کیک یا کادو بگیرین نمیخام و...

امروز نامزدم اومد پیشم تولدمو تبریک گفت خجالتو تو چشاش دیدم💔 الان واقعا نداره میدونم وگرنه یه چیزی میگرفت 😔

میشه یه کوچولو برامه دعا کنین به عنوان کادو تولد دعا کنین اوضاع روبراه شه منم به چیزی که میخوام برسم❤🌱

خدایا خودت میدونی چی میخوام ازت ...پس کمکم کن❤💙💚💛💜🧡

تولدت مبارک عزیزم🌹🌹

به هرچی که میخوای برسی ایشالا میرسی نگران نباش خدابزرگه🌹🌹

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تولدت مبارک 🌹 برسی به خواسته های قشنگت🌹 درست میشه دوستم خدا بزرگه

هر دومون ی حرف زدیم 

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید

تولدت مبارک ان شاالله به چیزایی ک میخوای برسی 

شما اینقدر شاد و ‌شنگول خوشحال باش تشکر کن ک تو مشکلات و دغدغه ذهنی تولد تورو یادش نرفته این مدلی کمی شرمنده گیش کم میشه و شما براش با ارزش تر میشید 

تولدت مبارک عزیزم🌹🌹 به هرچی که میخوای برسی ایشالا میرسی نگران نباش خدابزرگه🌹🌹

مرسی گلم توهم به هرچی میخای برسی❤🌱

مرسی گلم توهم به هرچی میخای برسی❤🌱

ممنون عزیزم 

بوس بهت 😘😘

تولدت مبارک ان شاالله به چیزایی ک میخوای برسی  شما اینقدر شاد و ‌شنگول خوشحال باش تشکر کن ک تو ...

اره خیلی ناراحت بود ولی من خودمو شاد نشون دادم میدونم جبران میکنه