2777
2789

پیشنهادم اینه همون اصلی رو نصب کن با پرو*کسی برو

فیک‌ها ممکنه اطلاعاتتو بدزدن و از اکانتت سواستفاده کنن و... 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیشنهادم اینه همون اصلی رو نصب کن با پرو*کسی برو فیک‌ها ممکنه اطلاعاتتو بدزدن و از اکانتت سواستفاده ...

بخدا خودم قبلا یه مسنجر سبز داشتم هکم کردن الانم هکم 

چیکار میتونم بکنم؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بخدا خودم قبلا یه مسنجر سبز داشتم هکم کردن الانم هکم  چیکار میتونم بکنم؟

همون اصلی رو نصب کن از تنظیمات همه دستگاه‌ها رو بجز گوشی خودت غیرفعال کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همون اصلی رو نصب کن از تنظیمات همه دستگاه‌ها رو بجز گوشی خودت غیرفعال کن

غیر فعال کردم دوباره هک کرد هی هک میکنه اشغال 

به نظرت اشناس؟

غیر فعال کردم دوباره هک کرد هی هک میکنه اشغال  به نظرت اشناس؟

ببین خود تل اصلی رو هیچکس نمیتونه هک کنه تا حالا هم نتونسته حتی خود سازنده تل برای کسی که بتونه هکش کنه جایزه گذاشته اگه تلی که اصلی نیست رو حذف کردی گوشیت هک شده یا بدافزار روش نصب شده ببر گوشی فروشی‌ها احتمالا برات درستش کنن

ببین خود تل اصلی رو هیچکس نمیتونه هک کنه تا حالا هم نتونسته حتی خود سازنده تل برای کسی که بتونه هکش ...

اهان نه غیر اصلی بود مسنجر سبز خیلی چر ت بود 

مشکل اینجاست که اصلی اصلا نصب نمیشه

اهان نه غیر اصلی بود مسنجر سبز خیلی چر ت بود  مشکل اینجاست که اصلی اصلا نصب نمیشه

همونو هم ببر گوشی فروشی‌ احتمالا بتونن نصب کنن