2777
2789
عنوان

حرفای جاریم

4552 بازدید | 48 پست

سلام.یکی از جاریام که خیلی هم به خودش میرسه،چندبار بافاصله زمانی وقتی ک منو خودش و خواهرشوهرم درباره استایل واندام واین چیزا صحبت میکردیم،میگفت که وااای شوهر من از زنای چاق متنفره.از اونا که سینه هاشون بزرگه.میگه اونایی گ سینه بزرگ دارن،همیشه بو گند میدن!!اینو تو جمع سه نفره ما میگه،که از قضا اون دوتا سینه ندارن اصلاااا و سابز سینه های من بزرگن.اینو چندبار ناحالا تکرار کرده وهربار قلبم شکسته ولی حرفی نزدم و گذاشتم پتی بی تدبی ونفهمیش.حالا ظاهرا باشوهرش مشکل پیدا کرده.شوهرش بهش گفته شکمت بزدگ شده و باید که کاریش بکنی،اهل ورزش واین چیزا نیست فقط بهش بده پول خرج کنه بره زیر تیغ.خواسته لیپو کنه که خواهرش بهش اجازه نداده وگفته خطرناکه.حالا اومده واسه من تعریف میکنه:میگه به شوهرم گفتم بیخوووووود درباره اندام من حرف میرنی،برو شکم خودتو ببین،تولیاقت منو نداری حقت بود یکی از این گندبکای زشت فامیلت رو میگرفتی....حالا قیافه من🫥آخه ما چنتا جاری هستیم که همه غریبن و فقط من فامیلم.واقعا دوست داشتم جوابشو بدم ولی نتونستم.من قدبلندی دارم ۱۷۴.وقتی ازدواج کردم ۷۶ کیلو بودم وبسیار خوش استیل.اما خب ب مرور و بهد سه تا فرزند اضافه وزن پیدا کردم.حالا جاریام هرسه فک کنم قداشون به ۱۶۰ هم نرسه.هر سه کوتاه ان .نمیدونم واقعا از رو بی ندبیری این حرفا رو پیشم میگه یا واقعا منظوری داره؟شوهرم منو دعوا کرد که چطور جوابش رو ندادی‌..آخه برم دعوا کنم؟اونم ی زبون داریه که نگو.الان میگم کاش جواب داده بودم،بعد میگم شاید متظوری نداشت.نمیدونم...

داشتن سینه بزرگ‌بین خانمها باعث حسادت و رقابته بهت حسادت میکنه هیچ مردی هم از سینه بزرگ بدش ک نمیاد هیچ عاشقش هم هستن احتمالا برادرشوهرت برعکسش رو گفته و جاریت داره میترکه🤣🤣

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره حسودی میکنه

بهش بگو وااا چجوری به شوهرت اجازه میدی که درمورد سینه ی بقیه ی خانوما حرف بزنه؟؟؟ مگه بوشون میکنه؟ 😳😳🤣

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

خب توام بگو ممه بزرگ نعمته نصیب هرکسی نمیشه یبارم حرف ممه زد بگو لابد شوهرت برات خوب نمیخوره😂

ولش کن از سوزش میگه مشخصه اندامتون چقدر خوبه باهاتون رقابت میکنه

یکی بهم گفت که وقتی می رید بیمارستان روحی و روانی اگه کسی از مریضهای اونجا بهتون حرف زد ناراحت میشید ؟مطمئنا نمیشید چون میدونید اونا مریض هستن، درباره اطرافیانتون که شما رو با حرفها و رفتارهایشان آزار میدن هم اینطور فکر کنید ، اگر میتونید رابطه رو قطع کنید اگر نه که اهمیت ندید..

داشتن سینه بزرگ‌بین خانمها باعث حسادت و رقابته بهت حسادت میکنه هیچ مردی هم از سینه بزرگ بدش ک نمیاد ...

واقعا؟اخه من کلا خودم از خودم بدم اومده.حس منفی ب خودم دارم خیلی.این حس از بچگی بام بوده.خواهرام کوتاه ان.فقط یکیشون متوسط ومن قدبلندم.همیشه حس عیب وایراد دلشتم نسبتت ب خودم.ازدواج ک کردم هم جاریام قد کوتاه ان.میشینن کنار هم و میگین والا ما نرمالیم،تو خیلی بلندی.از خودم بدم اومده خیلی.حالا هم ک بعد دوتا شیر دهی سایز سینه هام خیلی عوض شده.طوری ک‌ میگم بعد این دوران شیردهی عملشون میکنم.حالا این جاریمم ک هی اینطور میگه واقعا بدم میاد برم جلو آینه.تعریف از خودم نباشه همه میگن بین چارتا عروس مک سرترم ولی اصلا باورم نمیشه و خیلی حس کم بینی دارم.

واقعا؟اخه من کلا خودم از خودم بدم اومده.حس منفی ب خودم دارم خیلی.این حس از بچگی بام بوده.خواهرام کوت ...

نه بدت نیاد خدا شمارو بوس کرده همه چی داده بهتون😍😂اگه ممه بزرگ بد بود چرا همه میرن پروتز میکنن؟

حیفه اون سینه هات عملش نکن جاریت کونش سوخته ک گفته