2777
2789
عنوان

چطوری ببخشمشون

184 بازدید | 9 پست

مادر پدر افتضاحم که کلی آسیب بهم زدن رو چطوری ببخشم

بچه ها باز داغ دلم تازه شده،چند وقت یکبار که یه اتفاقی میوفته که مربوط به آسیب های گذشتم من داغ دلم تازه میشه و حالم بد میشه

قلبم درد می کنه روحم درد می کنه خستم

چطور از این همه آسیبی که بهم زدن رها بشم

روامشناس میرم روانشناس رو نگید ولی خشمم خوب نمیشه

ازشون خیلی بدم میاد خیلی

و از بچه های کوچیک بعضی وقتا خیلی متنفر میشم مخصوصا وقتایی که می بینم چقدر بچگی من باهاشون فرق داره حالم خیلی بد میشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن گذشته ی فیلم بوده که تموم شده ، آینده را بساز

آسیب های گذشته خیلی وقتا توی حال دنبال منه و اثراتش هنوز هست برای همین همش حالم بد میشه

آسیب های گذشته خیلی وقتا توی حال دنبال منه و اثراتش هنوز هست برای همین همش حالم بد میشه

میدونم چه حالی داری ولی بنظرم آینده را هم خراب نکن، الان ی مهارت یاد بگیر و سرگرم باش ، حدود 10 سال دیگه تو کارت میشه استاد و سرت شلوغ میشه و کمتر به گذشته فکر می‌کنی 

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
میدونم چه حالی داری ولی بنظرم آینده را هم خراب نکن، الان ی مهارت یاد بگیر و سرگرم باش ، حدود 10 سال ...

مرسی عزیزم که نظر دادی