2821
2789
عنوان

غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
خوب میشه؟؟؟؟🥺 چرخکرده مرغ چقدره الان ؟

نمیدونم ولی خب مسلما از گوشت ارزونتره

آره خوب میشه فقط میگم دو تا پیاز رو ریز خرد کن و حسابی طلایی بشه بعد گوشت رو که ریختی فلفل دلمه ریز شده بزن. شعله متوسط باشه که همه چیز خوب تفت بخوره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
نمیدونم ولی خب مسلما از گوشت ارزونتره آره خوب میشه فقط میگم دو تا پیاز رو ریز خرد کن و حسابی طلایی ...

دسرتون درد نکنه ❤❤

ممنونم الان میرم میخرم امیدوارم پولم برسه🙂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بلهه

خیلی خوبه این غذارودرس کن خیلیم خوشمزه ست مادرم شوهرم درس میکرد منم یادگرفتم خیلیم به صرفه ست

همون ی بسته مرغ رو بذار بپزه بای دونه پیازونمک و زردچوبه بعد ریش ریش کن 

چن تا پیاز خلالی کن کاراملی سرخ شه هرچه پیازش بیشتر باشه خیلی بهتره بعد رب و اگه دارین زرشک بریز بعد مرغارو باهاش قاطی کن وقتی میخای برنجو بکشی مث زرشک پلو خودت برا هرنفر تو آشپزخونه بریز توو بشقاب بعد ۲یا۳قاشق از مرغ بریز روی برنج 

با مرغ کم خیلی میده 

دسرتون درد نکنه ❤❤ ممنونم الان میرم میخرم امیدوارم پولم برسه🙂

انشالله که میرسه همین غذات رو نذر کن و از خدا بخواه به زندگیت برکت بده

پولت رسید یکم سبزی خوردن هم بگیر

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
خیلی خوبه این غذارودرس کن خیلیم خوشمزه ست مادرم شوهرم درس میکرد منم یادگرفتم خیلیم به صرفه ست همون ...

به نظر که خوشمزه میشههه😊

بعد مرغم کمه همش برنج سفید نمیشه که مهمونا بخورن؟؟

خیلی خوبه این غذارودرس کن خیلیم خوشمزه ست مادرم شوهرم درس میکرد منم یادگرفتم خیلیم به صرفه ست همون ...

اگ مثلا نیم کیلو پیاز باشه خیلی خوبه بخدا انقدخوشمزه و بصرفه ست من ب هرکی گفتم درست کرده 

انشالله که میرسه همین غذات رو نذر کن و از خدا بخواه به زندگیت برکت بده پولت رسید یکم سبزی خوردن هم ...

خیلی ممنونم از محبتتون ❤ 

انشالله به لطف دعای شما دوستای خوب

به نظر که خوشمزه میشههه😊 بعد مرغم کمه همش برنج سفید نمیشه که مهمونا بخورن؟؟

نه نه اصلا مرغش کم نیست وقتی ریش ریش میکنی باپیاز خیلی میشه تقریبا روی نصف برنج موادمرغ میشه

حالا اگه دوس داشتی با اون پولت میتونی ۲تارون دیگه م بخری ک دیگه خیلی میشه اضافه هم میاد

شاید باورنکنی اما مادرشوهرم با من رودربایس داره اما با ی سینه کمتر برا۷نفر درس کرد بخدا خیلیم زیادبود اگه بد بود ک عمرا درس نمیکرد

2790
2823
2791
2779
2792