2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

1181 بازدید | 79 پست

سلام من هفته ۳۸ ام

هفته پیش رفتم سونو وزن بچه ام ۳.۳۰۰ بود

چیکار کنم زودتر زایمان کنم وزنش زیاد نشه؟؟

خیلی استرس گرفتم

بچه اولم ۴.۲۰۰ بود دکترم سزارین نکرد طبیعی آورد

میترسم وزنش زیاد بشه و دوباره اذیت بشم

راهکاری دارید؟

ببین من همه راهکار هایه دنیا. رو رفتم نیومد ک‌نیومد اخرش زفته بودم بیمارستان واس چکاپ گفتن بچه بریچه اورژانسی سزارینم کرده بودن

در صورتی ک ۲ روز‌پیشش بودم پیش متخصص سفال بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شربت ابلیمو زیاد بخور وزن نمیگیری

و من منتظر تو خواهم ماند همچون کلبه ای تنها...تا دوباره مرا ببینی و در من زندگی کنی و تا آن زمان پنجره هایم!درد خواهند کشید..

شربت خاکشیر و زعفران با گلاب بخور 

دم کرده ی گل گاوزبان و تخم شوید هم خوبه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

طناب خطرناک نیست؟؟

اسکات هم تمرین کن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

طناب خطرناک نیست؟؟

نه طناب نزن خطر داره جفت جدا میشه یه وقت . من تخم شوید و شیاف گل مغربی شنیدم باز بهتره .

خاکشیر و تخم شربتی و زعفرون تو کلاس ها گفتن اصلا نخوردید خیلی ریسک داره .

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

هرروز دارم روزی یک پارچ میخورم🤭

😅😅 پس از اون بچه های نیا هستن 😁