از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).
از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).
برا من یه ماه دیگه مونده 😶تا هفته 25 که بریچ بود ولی میگن میچرخه کاش نچرخه سزارین رایگان بشم گرچه بچرخه هم باز انتخابم سزاریه چون میترسم از طبیعی و شوهرمم اصلا به طبیعی راضی نیس
نه طناب نزن خطر داره جفت جدا میشه یه وقت . من تخم شوید و شیاف گل مغربی شنیدم باز بهتره .
خاکشیر و تخم شربتی و زعفرون تو کلاس ها گفتن اصلا نخوردید خیلی ریسک داره .
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
طناب خوب نیست بپر به پر داره نرو همون پیاده روی برو و زیاد هوا هم که گرمه میتونی مامان من داداش کوچیکم و پیاده روی کرد زیاد البته بازم نیومد امپول فشار زدن