2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میتونی خونه رو ترک کنی اما نفقه ازتون سلب میشه اگر شکایت کنه و عدم تمکین بگیره البته طول میکشه ...

من ميخوام طلاهامو وسيله هامو بردارم برم خونه مامانم اينا 

اول ميخوام مامانم باهاشون حرف بزنه اگر دوست نشد جدا بشم 

سوالت اینه که اگه خونه رو ترک کنی میتونه شکایت کنه؟ 

عزیزم عدم تمکین میزنه برات. 

نفقه نخواهی داشت. 

اجرت المثل هم همین طور از زمانی که بری. 

دلیلی برای طلاق از سمت همسرت درست میکنی. 

بهانه قشنگی میشه برای طلاق دادنت... 

چرا باید اینکارو بکنی.؟! 

من ميخوام طلاهامو وسيله هامو بردارم برم خونه مامانم اينا  اول ميخوام مامانم باهاشون حرف بزنه ا ...

شما اگه حق طلاق نداشته باشی نمیتونی طلاق بگیری مگر به چندشروط خاص

البته میشه با اجرا گذاشتن مهریه تحت فشارش گذاشت

البته قانون یک چیز رو میگه

و مسیر توی دادگاه ها به شکل دیگه دنبال میشه. 

ممکنه برای شکایت عدم تمکین. خانم مدعی بشه به منزل برمیگرده. اما برنگرده.بخاطر نفقه. و همسر نتونه ثابت کنه. چون زندگی خصوصیه.

بهترین راه برای جدایی فقط توافقی جدا شدنه

بقیه راه ها عذابی بیش نیست. 

سوالت اینه که اگه خونه رو ترک کنی میتونه شکایت کنه؟  عزیزم عدم تمکین میزنه برات.  نفقه ن ...

ميخوام برم خونه مادرم

ديگه تحمل ندارم

نه اخلاق داره نه پول نه خانواده درست درمون

يه خانواده فوقالعاده پولدار كه خسيس و بي فرهنگند 

خيلى بلاها سرم اوردند واقعا گفتنش اينقدددررر طولانيه كه دستام از كار ميافته بخوام تايپ كنم

اصلا به من ارزش قايل نيستن تو اوج دارايى دارم تو قناعت زندگى ميكنم خانوادش نه به اون ارزش قايلند نه من

خودشم كه فقط ازم اشپزى و حونه دارى ميخواد با رابطه

نه محبت كلامى نه فيزيكى تازه عصبانى هم هست چند بار دستن روم بلند كرده

شما اگه حق طلاق نداشته باشی نمیتونی طلاق بگیری مگر به چندشروط خاص البته میشه با اجرا گذاشتن مهریه ت ...

ميخوام مخرم رو بزارم اجرا 

٣٠٠ تا مهرمه در صورتى كه خيلى پولدارن و فقط يه ماشين ٢،٣ ميلياردى به نام شوهرمه ميتونم اقدام كنم؟ 

چون پولش تو كاره مشخص نيست 

ولى داريم تو ندارى زندگى ميكنيم به حدى كه ٤ ساله يه شمال نرفتم ، 

من ميخوام طلاهامو وسيله هامو بردارم برم خونه مامانم اينا  اول ميخوام مامانم باهاشون حرف بزنه ا ...

چرا بری؟ میتونی توی منزلت بمونی. نفقه هم داشته باشی. دنبال کارهای جداییت هم بری. چون وسایلت توی خونه هست. کجا بری.نمیتونی تحمل کنی. توافق کن. هر دو برید منزل خانواده های خودتون. درب و قفل کنید.روال دادگاه طی شد. وسایلتون و جدا کنید. 

چرا بری؟ میتونی توی منزلت بمونی. نفقه هم داشته باشی. دنبال کارهای جداییت هم بری. چون وسایلت توی خونه ...

ميتونم طلاهامو بدم به مامانم خودم تو  خونه خودم باشم يعنى؟

اكى مرسى 

ميخوام مخرم رو بزارم اجرا  ٣٠٠ تا مهرمه در صورتى كه خيلى پولدارن و فقط يه ماشين ٢،٣ ميلياردى ب ...

تمام مهریه تو یهو اجرا نزار کم کم درخواست بده 

مثلا اول ۲۰ تا و الی اخر...

اگه ثابت بشه ملک و املاک داره یا حسابش پول داره همه حسابا مسدود میشه برای پرداخت مهریه به شما

تمام مهریه تو یهو اجرا نزار کم کم درخواست بده  مثلا اول ۲۰ تا و الی اخر... اگه ثابت بشه ملک و ...

مشكل همينه ديگه ملكى به نامش نيست پوله تو كاره ثابت نميشه

ميخوام مخرم رو بزارم اجرا  ٣٠٠ تا مهرمه در صورتى كه خيلى پولدارن و فقط يه ماشين ٢،٣ ميلياردى ب ...

قبلش. باید حساب های شخصی رو مسدود میکردی. تا قبل انتقال سند یا پول از حساب شخصی. میشه مسدود شدن حسابهارو انجام داد. با نامه از دادگاه. حرکتی بزنه نه نمیشه. که قطعا همه انتقال میدن.