2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیست چیکار کنم 😭

322 بازدید | 14 پست

شوهرم بابت هر چیز کوچیک ازم ایراد میگیره و اعصابم رو خورد میکنه امروز تو اوج گرما از خونه مادرش اومدیم خونه ناهار درست کردم خورد بعد گفت میرم بخوابم منم سریال دیدم بعدش ظرف شستم  دیدم خوابم نمیاد رفتم یه نیم ساعت یساعت تو سایت بودم در مورد عمل رحم مادرش میخوندم بعد گوشی رو گذاشتم رفتم پیشش دراز بکشم بهم گفت میزنم گوشیت رو اخرش میشکنم که همش تو گوشی هستی معلومه تو گوشی چیکار میکنی گفتم خوابم نمیومد داشتم متن میخوندم گفت اره راست میگی از جلو چشمم دور شو منم اومدم پذیرایی اشکم فقط رو گونه میاد خستم خیلی😭

چیکار کنم باهاش 

ی چن وقت با گوشی کمتر وقت بگذرونو. قشنگ بشین راجبش باهاش حرف بزن

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا تو گوشی نمیرم کنارش هستم بخدا 

حساس شده 

قشنگ باهاش حرف بزن بجا گربه کردن با حرف ارومش کن 

مردا بهونه گیرن کلآ

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

شوهر منم معلوم نیست یهو دیشب چش شد

مشروبم خورده بود .. پارک بودیم بچه داشت بازی میکرد یک هو تغییر رفتار داد سرد و عصبی شد گف بریم بچه رو برداشت رفتیم یک کلمه با من حرف نزد من هاج و واج موندم هی گفتم چته جوابمو نمیداد شب اومدیم بخابیم گفت من تو رو میکشم😐😐😐گفتم چیشده چرااا چت شد یهو؟؟؟ یهو شروع کرد ک اره باید قسم بخوری ب من خیانت نکردی بهم ثابت کنی😐من هنگ کردم گفتم چی شده ینی چی...بعد من حتی پام از در بیرون نمیزارم خودش ۱۰۰ بار خیانت کرده بهم..اخرشم گف سوتفاهمه ول کن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
وقتی خودش ظهر میخوابه چی

می‌خوابونمش بعد گوشی یا کاری ک می‌خوام رو انجام میدم 

اول باید رو دست من بخوابه بغدش کارامو انجام میدم خودش هم میگه اول بزار بخوابم بعدش گوشیتو یا کارتون انجام بده