2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

126 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

دیشب خواب دیدم که شب بود تو پنجره اتاقم داشتم نگاه میکردم که یه فرشته بسیار خوشگل به رنگ سفید و بسیار نورانی بود ک دیدمش تو آسمون بعد این فرشته نمیتونست پرواز کنه چون یه بالش انگار زخمی بود بعد همه همسایه ها هم از پنجره‌شون امده بودن بیرون نگاش میکردن بعد این فرشته یهو امد بغل من🥲بعد من نازش کردم بوسش کردم و...

بعد آجیمو تو خوابم دیدم که بهم گفت بده منم فرشته رو بگیرم نمیدونم چرا ولی هرکاری ک کردم بغل آجیم نرفت

بعد انگار همینجوری تو بغلم باله زخمیش خوب شد یه چندتا از آرزوهام براش گفتم بعد تو گوشم یواش بهم گفت ک خیالت راحت برآورده میشن بعد یهو غیبش زد

یعنی چی؟تعبیری داره؟🥺💔

(اینم بگم که من آدم مذهبی ام)

خدایا در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن:)

خالمم خیلی مذهبیه تعریف میکرد میگفت قبلنا همچین خوابی دیده بود منتها اون یه حیوون قشنگ سبز رنگ دیده بود

آرزوهاشو بهش گفت 

الان کلی ثروتمنده با عزت زندگی میکنه خوشبخت و عاقبت بخیره همه بچه ااش بزرگ شدن سرو سامون گرعتن همشونم از دم کارمند

منم مذهبیم عززیزم میتونی بگی علاوه بر عبادت دیگه قران یا دعای خاص..چی میخونی ک  همچین خوابی دیدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خالمم خیلی مذهبیه تعریف میکرد میگفت قبلنا همچین خوابی دیده بود منتها اون یه حیوون قشنگ سبز رنگ دیده ...

چه خوب🥺🥺

خوشبختم عزیزم والا من همیشه قبل خواب خدارو بابت همه‌ی آفرینش هاش شکر گزاری میکنم و آرزوهام بهش میگم وبا خدا حرف میزنم حتی خیلی شب ها هم گریه میکنم حرفا دلمو بخدا میگم و یه حس سبک و عالی میگیرم بهترین دعا صلواته گلم

چه خوب🥺🥺 خوشبختم عزیزم والا من همیشه قبل خواب خدارو بابت همه‌ی آفرینش هاش شکر گزاری میکنم و آرزوه ...

خیلیم عالی.. بنظرم بهترین کاری ک میتونی کنی اینه که از خدا تشکر کنی بخاطر نعمتاش .. اصللا تشکر کردن وایب خوبی بهت میده

خیلیم عالی.. بنظرم بهترین کاری ک میتونی کنی اینه که از خدا تشکر کنی بخاطر نعمتاش .. اصللا تشکر کردن ...

واقعا♥️🥰