2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین

182 بازدید | 16 پست

هوا چطوره اونجا؟ هم شب هم روز.. و اینکه کجا بریم خوبه؟ یه بچه ۱۲ ساله هم داریم مطابق با سنش لطفا نظراتتون رو اعلام کنید و بگید چه لباسی خوبه بیارم

گرمه مگر اینکه اطراف بخوای بری اونجا کمتره گرماش

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

داغه دااااااغ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

چیتگر خنکه هم دوچرخه سواری داره هم میشه کمپینگ زد تو طبیعتش...اونورشم میتونین برین ایران مال مرکز خرید...مانتو و شال نخی بردار

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
چیتگر خنکه هم دوچرخه سواری داره هم میشه کمپینگ زد تو طبیعتش...اونورشم میتونین برین ایران مال مرکز خر ...

ممنونم.. تعریف پارک چیتگر رو شنیده بودم.. پل طبیعت و پارک اب و اتش و موزه هنرمندان هم میشه توضیح بدید؟ دخترم میگفت از موزه هنرمندان بخاطر هنر و نقاشیش خوشش اومده

چیتگر خنکه هم دوچرخه سواری داره هم میشه کمپینگ زد تو طبیعتش...اونورشم میتونین برین ایران مال مرکز خر ...

ممنون از توضیحاتتون.وراجب شهربازی هاش هم توضیح میدید لطفا؟

ممنونم.. تعریف پارک چیتگر رو شنیده بودم.. پل طبیعت و پارک اب و اتش و موزه هنرمندان هم میشه توضیح بدی ...

پل طبیعت یه پله که دو تا پارک رو بهم وصل میکنه اونور پل که برید یه باغ کتاب جذاب داره من اونجا رو دوستدارم هم داخلش کافه اس هم شخصیتهای کارتونی داره و واسه بچه ها خیلی مناسبه...از باغ کتاب که بیاین بیرون یعنی ورودی پارک آب و آتش چند تا موزه هم هست...یکی موزه ادوات جنگی مثه تانک و اینا ...یکم پیاده روی کنید موزه هنر هم تو اون محدوده هست اما من تابحال نرفتم ...داخل پارک آب و آتش یه کره بزرگ فلزی هست اگه شب برید داخل میشه ستاره ها رو هم دید...و یه رستوران های قشنگی هم داره مثلاً رستوران داخل یک کشتی البته توش آبمیوه بستنی میدن...خود پل هم طبقه زیرش رستوران داره....اگه وقت شد پارک طالقانی رو هم میشه رفت البته پارک آب و آتش مسیرش یکم سربالایی هست احتمالا خسته شید.

من خودم بخام جز این موارد پیشنهاد بدم فقط میگم برید دربند یا توچال چون هوا واقعا اونجا خنکه...توچال خوبیش داخلش یه شهربازی کوچولویی داره تله سیژ داره با سورتمه و سینما پنج بعدی ..دربند شهربازی نداره فقط تله سیژ داره و بیشتر سفره خونه داره با ترشک و لواشک و این چیزا...

اگه هم میخواید یه جای نسبتا خلوت برید چون اینکاها که گفتم شلوغن...دارآباد خلوته و تو اون محدوده یه هیومن پارک داره که میشه بچه رو برد...از اون پارکا که اعضای بدن انسان رو میشه رفت داخل بدن و‌دید.. شهربازی فقط و فقط شهربازی ارم  خیلی خوش میگذره سقوط آزاد و ستاره رو سوار شید خیلی حال میده به جز ارم بقیه شهربازی ها تعریف چندانی ندارند. خوش بگذره 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
پل طبیعت یه پله که دو تا پارک رو بهم وصل میکنه اونور پل که برید یه باغ کتاب جذاب داره من اونجا رو دو ...

وااای ممنونم از توضیحات کاملتون.. شهربازی ارم سربازه درسته؟