پل طبیعت یه پله که دو تا پارک رو بهم وصل میکنه اونور پل که برید یه باغ کتاب جذاب داره من اونجا رو دوستدارم هم داخلش کافه اس هم شخصیتهای کارتونی داره و واسه بچه ها خیلی مناسبه...از باغ کتاب که بیاین بیرون یعنی ورودی پارک آب و آتش چند تا موزه هم هست...یکی موزه ادوات جنگی مثه تانک و اینا ...یکم پیاده روی کنید موزه هنر هم تو اون محدوده هست اما من تابحال نرفتم ...داخل پارک آب و آتش یه کره بزرگ فلزی هست اگه شب برید داخل میشه ستاره ها رو هم دید...و یه رستوران های قشنگی هم داره مثلاً رستوران داخل یک کشتی البته توش آبمیوه بستنی میدن...خود پل هم طبقه زیرش رستوران داره....اگه وقت شد پارک طالقانی رو هم میشه رفت البته پارک آب و آتش مسیرش یکم سربالایی هست احتمالا خسته شید.
من خودم بخام جز این موارد پیشنهاد بدم فقط میگم برید دربند یا توچال چون هوا واقعا اونجا خنکه...توچال خوبیش داخلش یه شهربازی کوچولویی داره تله سیژ داره با سورتمه و سینما پنج بعدی ..دربند شهربازی نداره فقط تله سیژ داره و بیشتر سفره خونه داره با ترشک و لواشک و این چیزا...
اگه هم میخواید یه جای نسبتا خلوت برید چون اینکاها که گفتم شلوغن...دارآباد خلوته و تو اون محدوده یه هیومن پارک داره که میشه بچه رو برد...از اون پارکا که اعضای بدن انسان رو میشه رفت داخل بدن ودید.. شهربازی فقط و فقط شهربازی ارم خیلی خوش میگذره سقوط آزاد و ستاره رو سوار شید خیلی حال میده به جز ارم بقیه شهربازی ها تعریف چندانی ندارند. خوش بگذره