۶سالشه مامانش میگفت کار بد نکن خدا میبینه زشته اونم برگشت گفت خدا چقدر فضوله همش سرش تو زندگیه منه خب یکمم ریحانه و پارسارو ببینه چقدر بدن فقط من کار خوب کنم من خوب باشم بقیه منو اذیت کنن مگه من میگم خدا غذا چی خوردی با کی حرف میزنی اونم سرش تو زندگیه خودش باشه فضولی حدی داره😑😂😂😂😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
استعفرالله هم روش تربیتی مامانش اشکال داره هم اون بچه حرفای خیلی بدوزشتی زده خدا اخرو عاقبت هم ...
گلم چقدر سخت میگیری اگه خدا بخواد سرنوشتمونو بخاطر یه حرف بچه ۵ ۶ ساله بد بنویسه یا قهرش بگیره پس فرقش با انسان چیه چرا باید کافرو بعد از اون همه گناه ببخشه من خندیدم چون با لحن خیلی بانمکی میگفت قطعا که باید خدارو به بچه مثل دوست معرفی کرد😄
گلم چقدر سخت میگیری اگه خدا بخواد سرنوشتمونو بخاطر یه حرف بچه ۵ ۶ ساله بد بنویسه یا قهرش بگیره پس فر ... : /discussion/topic/11392203/%d8%af%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d9%88%d8%af%d9%85-%d8%a8%db%8c%d8%b1%d9%88%d9%86-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1-%d9%87%d9%85%d8%b3%d8%a7%db%8c%d9%87-%d9%85%db%8c%da%af%d9%81%d8%aa?postId=297369074
عزیزم منم متوجه هستم ولی بعصیارو دیدم که با همین حرفا تو بچگیو مسخره کردن دینو این چیزا الان سقوط کردن وگرنه برای خدا فرقی نمیکنه همه عابد باشن یا برعکس گناهکار کلا میگن اگه بچه کار اشتباهی کرد نه باید بهش خندید نه دعواش کرد تو این مورد هم بهتره پدرومادر از روشهای بهتری برای تربیت بچشون استفاده کنن
اون بچه هرچی گفته ضبط کردهاش از رفتارو حرفای بزرگتراس فککن ببین روزی چندبار اینحرفارو از دهن ...
اره واقعا وگرنه به ما اگه نصیحتی میکردن اگرم قبول نداشتیم لااقل بی ادبانه رفتار نمیکردیم بالاخره هم دستو پا شکسته سعی کردیم به خدا نزدیک بشیم یا اشتباهی نکنیم این بچه هم مثل خیلی از ادما این حرفارو یاد گرفته وتکرار کرده وباورو یقینش شده که کسی که بقیه رو نصیحت میکنه یه فضوله حالا هم که نعوذبالله به خدا این حرفو زده