2777
2789
عنوان

قطع شیر یهویی

103 بازدید | 8 پست

سلام خانما بچم ۱سال و ۴ ماهشه میخام از شیر بگیرمش مامان شوهرم میگه دیگه بهش شیر نده از صبح بهش ندادم میخاستم شب بهش بدم و وعده صبح و ندم و همینور فرداش شب و هم قطع کنم ولی مامان شوهرم میگه اونجوری خیلی سخته و یهویی بگیر بره  و شیر اگه مونده بهش بدی بچه مریض میشع چون خودم باردارم  مجبورم  دلم برا بچم میسوزه به نظرتون دیگه بهش ندم یا شب و بدم ؟؟

معمولا میگن تو شب وقتی بچه خوابه حواسش نیست بده ،من بچه هامو شب که خواب بودن شیر میدادم ولی باید بیدار نباشه که حواسش باشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه اگر شب بیدار شد گریه کرد تشنه هست حتما چند بار آب بهش بده وشیر با شیشه چون هنوز خیلی کوچولوئه طفلی، شبا تشنه میشه و گرسنه چون معده کوچیکه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
معمولا میگن تو شب وقتی بچه خوابه حواسش نیست بده ،من بچه هامو شب که خواب بودن شیر میدادم ولی باید بید ...

دخترم شبا همیشه شیرمیخورد بدونه سینه و شیر خوردن خوابش نمیبره امشب خیلی میترسم از طرفی مادر شوهرم گفت دیگه بهش نده یهویی قطع کن 

دخترم شبا همیشه شیرمیخورد بدونه سینه و شیر خوردن خوابش نمیبره امشب خیلی میترسم از طرفی مادر شوهرم گف ...

قشنگ با غذا سیرش کن  و آب بهش بده بعد همسرتون باهاش بازی کنه خسته بشه بچه، راه ببردش و بخوابوندش ، خودتون نخوابونیدش شیر نمیخواد روزا هم ببریدش پارک و خوراکی های جورواجور براش بخرید که سیر باشه، سیب زمینی سرخ کن و میوه و ژله و خوراکی های مختلف که سرش گرم بشه ، سخته برای بچه

ممنون عزیزم از راهنماییات🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم باید حتما کسی کمکت کنه چون خودتم بارداری عزیزم ،نصف شب که بیدار میشد پسرم آب میدادم و راه می‌بردم تا بخوابه