2777
2789
عنوان

قطع شیر یهویی

99 بازدید | 8 پست

سلام خانما بچم ۱سال و ۴ ماهشه میخام از شیر بگیرمش مامان شوهرم میگه دیگه بهش شیر نده از صبح بهش ندادم میخاستم شب بهش بدم و وعده صبح و ندم و همینور فرداش شب و هم قطع کنم ولی مامان شوهرم میگه اونجوری خیلی سخته و یهویی بگیر بره  و شیر اگه مونده بهش بدی بچه مریض میشع چون خودم باردارم  مجبورم  دلم برا بچم میسوزه به نظرتون دیگه بهش ندم یا شب و بدم ؟؟

معمولا میگن تو شب وقتی بچه خوابه حواسش نیست بده ،من بچه هامو شب که خواب بودن شیر میدادم ولی باید بیدار نباشه که حواسش باشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه اگر شب بیدار شد گریه کرد تشنه هست حتما چند بار آب بهش بده وشیر با شیشه چون هنوز خیلی کوچولوئه طفلی، شبا تشنه میشه و گرسنه چون معده کوچیکه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
معمولا میگن تو شب وقتی بچه خوابه حواسش نیست بده ،من بچه هامو شب که خواب بودن شیر میدادم ولی باید بید ...

دخترم شبا همیشه شیرمیخورد بدونه سینه و شیر خوردن خوابش نمیبره امشب خیلی میترسم از طرفی مادر شوهرم گفت دیگه بهش نده یهویی قطع کن 

دخترم شبا همیشه شیرمیخورد بدونه سینه و شیر خوردن خوابش نمیبره امشب خیلی میترسم از طرفی مادر شوهرم گف ...

قشنگ با غذا سیرش کن  و آب بهش بده بعد همسرتون باهاش بازی کنه خسته بشه بچه، راه ببردش و بخوابوندش ، خودتون نخوابونیدش شیر نمیخواد روزا هم ببریدش پارک و خوراکی های جورواجور براش بخرید که سیر باشه، سیب زمینی سرخ کن و میوه و ژله و خوراکی های مختلف که سرش گرم بشه ، سخته برای بچه

ممنون عزیزم از راهنماییات🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم باید حتما کسی کمکت کنه چون خودتم بارداری عزیزم ،نصف شب که بیدار میشد پسرم آب میدادم و راه می‌بردم تا بخوابه