2777
2789

تو ک همیشه کمکم کردی تو بدترین روزای زندگیم جوری دستمو گرفتی و بلندم کردی که هنوز تعجب میکنن بازم کمکم کن این همه بیماری دست از سرم برداره باردار بشم باز از همه ظاهرم بهتر بشه زندگیم عالی تر اونا هرچی داشته باشن مهم نیست من ترو دارم خدایا همیشه ترو داشتم😭💔

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باردارنمیشدم بعد فهمیدم تنبلی تخمدان شدید دارم درمان شد باردارشدم به لطف خدا حتماازاین نظر بررسی شو 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

من باردارنمیشدم بعد فهمیدم تنبلی تخمدان شدید دارم درمان شد باردارشدم به لطف خدا حتماازاین نظر بررسی ...

من نه میتونم دارو بخورم نه گرمیجات

سه ماه دارو هورمونی خوردم بدنم ضعیف شد دوتا بیماری خودایمنی گرفتم💔

منم باقرص هورمونی قارچ پوستی گرفتم متاسفانه کل بدنم پرشده 

منم یکیش قارچ پوستیه کل بدنم دکتر نرفتی؟؟؟؟

برای من یه تیکه نیست گل مثلا گردنم پره پشت کتف هام پره افتضاحه افضاحه حال روحیم بده لباس همیشه آستین بلند میپوشم دیده نشه کشاله رانم پره فقط شامپو ضدقارچ ایروکس پماد کلوتریمازول داد فایده نداره ک میره باز میاد 

برای من یه تیکه نیست گل مثلا گردنم پره پشت کنف هام پره افتضاحه افضاحه حال روحیم بده لباس همیشه آستین ...

منم شکمم پر شده گردنم هست دستام هست پاهام یکم هست نمیترسی بچه بگیره دراینده عزیزم؟به شوهرت منتقل نشده؟؟

منم شکمم پر شده گردنم هست دستام هست پاهام یکم هست نمیترسی بچه بگیره دراینده عزیزم؟به شوهرت منتقل نشد ...

لباسام پوشیدست همیشه که تماس پوستی بابچه ها نداشته باشم لباس هامم جدا میندازم ماشین همسرم مبتلا شد اما درحد دوسه نقطه درمان شد اما مال من میره میاد نمیدونم چرا 

منم شکمم پر شده گردنم هست دستام هست پاهام یکم هست نمیترسی بچه بگیره دراینده عزیزم؟به شوهرت منتقل نشد ...

شما دارو مصرف میکنید؟ 

لباسام پوشیدست همیشه که تماس پوستی بابچه ها نداشته باشم لباس هامم جدا میندازم ماشین همسرم مبتلا شد ا ...

با چی درمان شد همسرت میگی منم دوسه نقطه هست رو صورت شوهرم بگم همینارو استفاده کنه لطفا اره منم همینم دقیقا تو لباس شویی میشورس لباسارا رو؟