2789
عنوان

دلتنگی پدرم😔

183 بازدید | 4 پست

من پدرم رو سه سال پیش از دست دادم هم پدرم بود هم دوست و رفیقم با هم پنجاه سال اختلاف سن داشتیم ولی اصلا سخت گیر نبود یادم نمیاد حتی داد زده باشه سرم یا دعوام کرده باسه فقط حامی و پشت و پناهم بود اصلا وقتی رفت انگار یک تکه قلبمو برد با خودش 

چندشب پیش اومد خوابم بغلم کرد اینقدر گریه کردیم باهم گفت خیلی دلتنگتم سه سال بغلت نکردم چند بار بهم بگو بابایی دلتنگ بابایی گفتنت هستم و من از وقتی بیدارشدم دلتنگیم هزار برابر شده نمیدونم چی کنم 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قلبم💔منم عاشق پدرمم بدتر از من اون عاشقمه مهربون ترین فرد روی زمین😢 خدارحمتش کنه عزیزم 

منم اینقدر دوستش دارم بیشتر شبها خوابش رو میبینم ولی این خواب خیلی اذیتم کرده 😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اینقدر دوستش دارم بیشتر شبها خوابش رو میبینم ولی این خواب خیلی اذیتم کرده 😔

خودتو مشغول کن با چیزی فکر نکن بهش زیاد اون دیگه رفته اما بدون هر لحظه و هرجا کنارته روحش😭

خودتو مشغول کن با چیزی فکر نکن بهش زیاد اون دیگه رفته اما بدون هر لحظه و هرجا کنارته روحش😭

خودمو مشغول میکنم یک دفعه یک چیزی که دوست داشت میاد جلوچشمم و ...