2777
2789
عنوان

همه باهام قهرن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 36 پست
شاید از نظر شما اشتباه نیست،همه ما فکر میکنیم رفتارهامون درسته ،ولی بقیه ممکنه این نظر رو نداشته باش ...

بگو بخندم سر جاشه نع اینکه بگم همه باهام قهرنااا نه مثلا بقیه خاله هام دایام و بقیه کس هایی تو دورو ورم هستن اوکی ام راضیم مامانم خواهرام 

مثلا باهمع بگو بخند دارم ولی از زندگیم و چهار چوبش چیزی نمیگم مثلا از کسی درباره زتدگین نظر نمیخوام نظر کسی ام برام مهم نیست 

مثلا خواهر شوهرم میگفت شوهر کردی درس به چه کارت میادو فلان من گوش ندادم خوندم یا گفتش خونه نخرین ماشین بخرین ما گوش ندادیم چیز خاصی ام بهشون نمیگفتیماااا همینجور کار خودمونو میکردیم نظرم نمیخواستیم نظر میدادن یا مادرشوهرم میگفت خونه به نام زنت نکن همسرم کرد اینا باعث شد هروز بیشتر از دیروز ازم دور تر بشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق دارین ولی تا وقتی متوجه نشین تو زندگی فقط خودتون اهمیت دارین و به آرامش نمیرسین مثلا تو جمعای م ...

دیگه توجه نمیکنم به بی پحلی هاشم ولی خوب دلمم نمیخواد برم باهاش رو در رو بشم 

وای دختررررر چندتا از تاپیکات رو خوندم متوجه شدم ک اطرافیانت بشدددددت حسودن. خصوصا خانواده شوهرت، ماشاالله زندگیت چیزی کم نداره الحمدلله دوتا بچه دسته گل داری شغل همسرت خوبه همسرتم اموال بنامت میزنه ماشین میرونی خونه داری بدی اجاره همسرت دست و دلش بازه برات مادر و خانوادت خوبن مگه کم عقلی دنبال بقیه ای؟ ی مشت حسود. برو خداتو شکر کن بچه هات باهم بازی میکنن خداروشکر اینجور ک فهمیدم زن پخته ای هم هستی پناه همسرت هستی تو ناراحتی غر غرو نیستی،، بیخیال بابا شکر کن.