2777
2789
عنوان

همه باهام قهرن 😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 36 پست
مشکل از توعه احتمالا 

بعضی موقعا هم حسادت باعث میشه بقیه از یه نفر فاصله بگیرن

به نظرم همیشه نمیشه گفت مشکل از خود طرفه

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.

من که خودم زدم کل فامیل رو بلاک کردم بجز دخترخاله‌هام

دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم اونا بهمون زنگ میزنن بلاکشون کردم پیام میدن باز🤦‍♀️

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میگردم پیدا نمیکنم 😐😐😐میبینم هیچ رفتارم اشتباه نبوده 

خود ادم ک متوجه رفتار بد خودش نمیشه من ی مهمونی رفتم بعد ک برگشتم گفتم چقد خوب بودم و فلان بعد ب گوشم رسید ک میزبان از یکی دوتا حرفام ناراحت شده ک ب فکر خودمم نمیرسید. ادما عیبای خودشونو نمیفهمن

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
هرچی میگردم پیدا نمیکنم 😐😐😐میبینم هیچ رفتارم اشتباه نبوده  

شاید از نظر شما اشتباه نیست،همه ما فکر میکنیم رفتارهامون درسته ،ولی بقیه ممکنه این نظر رو نداشته باشن  

تو اقوام داریم خانومی که خیلی درمورد همه چی نظر میده وحرف میبره میاره ،خب همه باهاش ارتباط رو کم یا قطع کردن 

یکی هم داریم خیلی خسیس هست وبیشتر اوقات دنبال تیغ زدن بقیه ،یعنی یه نفر تو فامیل نیست که از این ضربه نخورده باشه ،خب با ایشون همه قطع رابطه هستن ،یکی زبونش نیش داره و همیشه دنبال تحقیر دیگران وفخر فروشی هست 

نمیگم خدای نکرده شما مشکل دارید ،ولی اینکه میگید همه باشما ارتباط ندارن یا ارتباط رو به حداقل رسوندن ،نشونه اینه که یه مشکلی هست ،بگرد پیداش کن 

شاید هم خیلی درونگرا وارومی 

مثلا خاله و دختر‌اش 

با دختر خاله صمیمی بودیم ولی اون بیشتر امار زندگیشو میداد مثلا مادر شوهرش اینجور کرد امشب رفت حموم با همسرش یا امشب برنامه داشتن در این حد بعد من زیاد مورد های این چنینی رو باهاش درمیون نمیزاشتم هر وقتم سوال میکرد میپیچوندم قرار بود که تویی رژیم تغذیه بگیریم برای بارداری گذشت یه شب من خواب دیدم اون حامله اس من بهش گفتم زری خواب دیدم حامله ایی نکنه هستی با استیکر خنده گفت نه بابا من س ک س هامم میگم چطور به تو نگم حامله ام گذشت یه مدت من مشکوک شدم به حاملگی خودم بی بی چک زدم مثبت شد زودی به مادرم خبر دادم نگو مادرمم پیش اون یکی خاله ام بود که مجرده زود اون خاله مجرده ام متوجه شده من حامله ام زود بعد از رفتن مامانم زنگ میزنه به دختر خاله ام میگه فریده حامله اس تو خبر داشتی چرا صبح دیدی منو نگفتی دختر خاله ام میگه نه من خبر نداشتم بعد خاله مجرده ام میگه بهش خاک تو سرت اون حامله شده به تو نگفته تو هرچیزی تو به اون میگی (خاله مجرده حسودی میکرد چرا به اون نمیگه به من میگه ) بعد از اینکه حسابی دختر خاله مو علیه من پر میکنه قطع میکنه دختر خاله تو واتساپ پیام میده تو دورویی کثافتی اشغالی من هرجیزمو به تو گفتم تو حاملگی تو به من نگفتی هی گفتم بابا تازه فهمیدم دو ساعتم نیست و فلان گفت خفه شو فلان منم گفتم درست صحبت کن انقدر بهم دری وری گفت که اخرش منم گفتم خوب کاری کردم نگفتم اصلا حقته نگفتم بلاکش کردم بعد اون من هرجا دیدمشون سالم دادم به دختر خاله ام خاله ام که مادرشه با خواهرش جواب ندادن یا پیش دیدن بچم نیومد 

گاهی دلم میگیرهد

حق دارین

ولی تا وقتی متوجه نشین تو زندگی فقط خودتون اهمیت دارین و به آرامش نمیرسین

مثلا تو جمعای مادرتون بگین با خواهر ، مامان یا یه نفر تو اون جمع که ارتباطتون خوبه باهاش گرم بگیرین و بگو بخند اصلنم به خالتون و بی محلی هاش توجه نداشته باشین

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
اگه ی نفر بود  میشد احتمال بدی ک تقصیر اوناس  ولی وقتی  همه باهات قهرن دلیل نمیشه ک ...

نمیدونم بخدا من رفتار اشتباهی نداشتم دورغ چرا به خواهر شوهرم خودم محل نمیدم اوکم دیگه محل نمیده 

من که خودم زدم کل فامیل رو بلاک کردم بجز دخترخاله‌هام دوست ندارم باهاشون در ارتباط باشم اونا بهمون ...

من عاشق رفت و امدم ولی انگار ادما به پولدارا بیشتر میچسبن 

ازیکی دونفرکه نزدیکتن،مادری کسی درمورداخلاقت سوال کن

مادرم و خواهرام و اکثر ادمایی که دورم هستن باها اوکی ان اتفاقا مادرم و بابام  و همسرم از اخلاقام راضی ان نمیدونم الان احساس میکنم ادمای درجه یک زندگیم کم شدن 

خود ادم ک متوجه رفتار بد خودش نمیشه من ی مهمونی رفتم بعد ک برگشتم گفتم چقد خوب بودم و فلان بعد ب گوش ...

الان مثلا برم بپرسم از چه رفتار هام بدشون میاد یا خوشش میاد ؟