2777
2789
عنوان

درمان بعد سقط

368 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها،من دوبار باردار شدم، بار اول پوچ ،بار دوم قلبش تشکیل نشد و سقط شد، کسانیکه مثه من بودن بعدش رفتن دکتر چه آزمایش هایی براشون نوشته؟ من الان رفتم اول بهم قرص مارولین داده که بعد مصرفشون برم سونو که ضخامت آندومتر رو اندازه بگیره ،یه آزمایش کاریوتایپ هم برام نوشته ،بجز اینا آزمایشات دیگه ای هم هست که من انجام بدم؟ چون اصلا نمیخوام دیگه مثه قبل سقط کنم ،خیلی اذیت شدم

ان شاالله 

من خیلی ب دکترم گفتم آزمایش انعقاد و ایمنی بنویسن گفتن لازم نیست و همسرمم آز داد دی اف ای مشخص شه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش ایمنی وانعقادی  اصفهان دکتر رویا شرکت متخصص ایمنولوژی و دکتر نرگس لشنی متخصص زنان

بررای من این دوتارو‌ننوشته ، منم اصفهانم پیش دکتر مریم محمد بیگی میرم ،ازمایش کاریوتایپ رو برام نوشته گفت آزمایشگاه محتشم کاشانی برو

من یه دونه سقط دارم خودم گفتم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه الان دیدم یکی از فاکتور انعقادی پایینه بعد ...

آزمایش انعقادی و ایمنی که انجام دادی چطور بودن؟ از طریق خون مشخص شد؟ بعد هزینه ش چقدر بود؟ آخه آزمایش کاریوتایپ میگن هزینه داره،منم رفتم به دکتر میگم اینارو هم برام بنویسه

من یه دونه سقط دارم خودم گفتم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه الان دیدم یکی از فاکتور انعقادی پایینه بعد ...

ارره تا دوسه تا هم میگن بعضی وقتا مشکلی نیست و خود بدن انجام میده و بعدش طبیعی میشه

بررای من این دوتارو‌ننوشته ، منم اصفهانم پیش دکتر مریم محمد بیگی میرم ،ازمایش کاریوتایپ رو برام نوشت ...

دوتا نیست آزمایش ایمنی وانعقادی شامل خیلی از فاکتورا میشه به نظرم شما که دوتا سقط داری حتما انجام بده

خدا هست❤️
دوتا نیست آزمایش ایمنی وانعقادی شامل خیلی از فاکتورا میشه به نظرم شما که دوتا سقط داری حتما انجام بد ...

آرره ولی چرا دکتر برام ننوشته؟ همون آزمایش که برام نوشته شاید شامل ایناهم بشه؟ منظورم آزمایش کاریوتایپ

آرره ولی چرا دکتر برام ننوشته؟ همون آزمایش که برام نوشته شاید شامل ایناهم بشه؟ منظورم آزمایش کاریوتا ...

نه شاملش نمیشه

برو پیش دکتر شرکت خیابون میرفندرسکی مطبش

سه شنبه ها هم بیمارستان الزهرا

خدا هست❤️
آزمایش انعقادی و ایمنی که انجام دادی چطور بودن؟ از طریق خون مشخص شد؟ بعد هزینه ش چقدر بود؟ آخه آزمای ...

من انعقادی مشکل دارم ۳ و خورده شد البته همش چند فاکتور از ایمنی انعقادی بود آزمایش های هورمونی بود و تیروئید و قند و ...