2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیست اول متن کتاب کتاب کتاب ..بعد تک پایه های خیلی سبز ..کتاب پینوکیو جامع هم خیلی خوبه ولی یکم سخته ..جامع ایکیو ..نشرالگو هم قبلاً میگفتن اشتباه زیاد داره ...من ندیدم ..

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
زیست اول متن کتاب کتاب کتاب ..بعد تک پایه های خیلی سبز ..کتاب پینوکیو جامع هم خیلی خوبه ولی یکم سخته ...

عزیزم برای زیست که بخوام کنکوری بخونم درسنامه خیلی سبز بخونم؟

دوباره سبز میشویم،به احترام اشک ها🌱

زیست اول متن کتاب کتاب کتاب ..بعد تک پایه های خیلی سبز ..کتاب پینوکیو جامع هم خیلی خوبه ولی یکم سخته ...

متن کتاب آخه در حدی توضیح نداده که بتونم همه تستاشو درست بزنم..

دوباره سبز میشویم،به احترام اشک ها🌱

واسه زیست ایکیو جامع بهترین کتابه

نشر الگو غلط زیاد داره

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
متن کتاب آخه در حدی توضیح نداده که بتونم همه تستاشو درست بزنم..

در مرحله اول ...اول کتابو خوب بخون متن کتابو مسلط شو بعد برو سراغ درسنامه خیلی سبز بعدش ک درسنامه رو خوندی ی باز دیگه برگرد روی کتاب سعی کن نکاتی ک توی درسنامه خوندیو بیاد بیاری و بعدشم برو سراغ تست تستارو آموزشی یکی یکی بزن ..خودت تخلیلشون کن گزینه هارو بعد برو پاسخنامه ببین استدلال تو و مولف یکیه !!!یا نه ...بعد هم بعد از تست آموزشی دوباره برگرد کتاب و با دقتتر بخون ...

در مرحله اول ...اول کتابو خوب بخون متن کتابو مسلط شو بعد برو سراغ درسنامه خیلی سبز بعدش ک درسنامه رو ...

خیلی مواقع با متن کتاب نمیشه فهمید اول درسنامه بعد متن خیلی بهتره

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
خیلی مواقع با متن کتاب نمیشه فهمید اول درسنامه بعد متن خیلی بهتره

خب شما برو این کارو انجام بده ..ولی دقت کردی وقتی کتابو بلد نیستی شاید ساعتها روی درسنامه بمونی هر چیزیو نکته حساب کنی ولی اگه کتابو خوب مسلط باشی درسنامه دیگه چیز خاصی نداره زودی میخونی سریع رد میشی ..

خب شما برو این کارو انجام بده ..ولی دقت کردی وقتی کتابو بلد نیستی شاید ساعتها روی درسنامه بمونی هر چ ...

من خودم زمان درسم با کلاس که راحت تر بودم درس نامه نمیخوندم ولی اول کتاب خوندن به شخصه برا من خوب نبود

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی