2777
2789
عنوان

مهریه کم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 41 پست
صبر تا کی ۴۰ سالمه ..... ، کارمم دولتی هس  ، جایی دیگه میتونم برم از اینجا بهتر ؟ شما بگو یکی ا ...

یکی از دلایلش شغلتونه که یکجا ثابت هستید و احتمالا بیشتر همکارهاتون متاهل هستن، کار من تو حوزه مالیه و طوریه که با شرکت های زیادی در ارتباطیم همکارهای خانم زیاد براشون شرایط ازدواج پیش میاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
سکه نباشه ملک یا خونه باشه مهم اینه اون ملک باید داده بشه حالا میخواد ملک پدری باشه یا ملک خودش به ه ...

فکر نکنم بخوان بزنند بهم بگید بعد طلاق دادگاه مجبورش می کنه بده؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکه میگم که گرفتنش سخته .ی نمونه دوست خودم واسه ۶ تاش چقدر باید پله های دادگاهو بالا بره پایین بیاد ...

من در نظر دارم بگم مهریم ملک باشه

و قید کنم هرچیزی که در طی زندگی خریدیم چه خونه و چه متشین و زمین نصف نصف باید باشه به ناممون

حق طلاق و اشتغال و تحصیل و خروج از کشور  و باقی رو هم بگیرم چون اینجوریه که مساوی و برابر میشیم

خودمم قرار شاغل بشم و پس هیچ حرفی نمیمونه 

خوبع اینجوریه؟

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
یکی از دلایلش شغلتونه که یکجا ثابت هستید و احتمالا بیشتر همکارهاتون متاهل هستن، کار من تو حوزه مالیه ...

اتفاقا از یه اداره به اداره دیگه رفتم   و ارباب رجوع زیاد دارم و ‌..... به بخش های دیگه اداره ، تو مناطق دیگه  هم سر میزنم ولی گزینه مناسب نیس . 

خدایا شکرت.
من در نظر دارم بگم مهریم ملک باشه و قید کنم هرچیزی که در طی زندگی خریدیم چه خونه و چه متشین و زمین ...

اره اینجوری خوبه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
اتفاقا از یه اداره به اداره دیگه رفتم   و ارباب رجوع زیاد دارم و ‌..... به بخش های دیگه اداره ، ...

انشاالله یه آقای خوب که باب میل تون باشه سر راهتون قرار بگیره، از اینجا به بعد رو بسپارید به خدا ❤️

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه کم نه زیاد اصلا مهریه الان دیگه به درد نمیخوره اگه بتونی چیزی به نام بزنی بهتره وگرنه مهریه الان ...

خب این بنده خدا خونه هم نداره

کلا به نظرم پسرا زود ناله و زاری راه میندازن که ما نه خونه داریم نه می تونیم مهریه بدیم حتی شروط ضمن عقدم بهشون می گی بهشون برمی خوره🤦🏻‍♀️

بله درسته . ملک خیلی عالیه 

ملک یه مشکل اساسی داره

اینکه تو سند ازدواج می زنه xدونگ از فلان خونه یا ملک به فلان آدرس به عنوان مهریه دریافت شد.

بعدها در زندگی مشترک اگه خونه فروخته بشه و به نام خانم نشه موقع طلاق دست خانم به هیچ جا بند نیست.

من در نظر دارم بگم مهریم ملک باشه و قید کنم هرچیزی که در طی زندگی خریدیم چه خونه و چه متشین و زمین ...

عزیزم قانون تنصیف در صورتی اجرا می شه که حق طلاق با زوج باشه نا زوجه

کلا حق اشتغال و حق تحصیل و....

همه جز حقوق زنه و اصلا نیازی به گرفتن نیست

زوجه وقتی پای عقدنامه رو امضا می کنه این حقوق رو با اون امضاش به زوج می بخشه

اینکه یه نفر می گه من این حقوقو می خوام معنیش اینه که نمی خواد این حقشو ببخشه