2777
2789
عنوان

مهریه کم خوبه؟

746 بازدید | 41 پست

من همش نگرانم که مهریه کم باعث نشه زندگی به راحتی به جدایی ختم شه

و غیر این نگران سرکوفت هاییم که ممکنه همسرم  وخانواده ش و خانواده م بهم بزن

و اینکه می گن دین و حق الناس قبول ولی واقعا مردا حتی ۱۴تا سکه شو هم ندارن بدن بنابراین به نظرم یه جورایی فقط تو فکرشون اینه که مهریه رو کم کنن 

شما شرایط خودت رو با تحصیلات و کار خوب بهتر کن و اجازه نده مردی که توانایی پرداخت ۱۴ تا سکه رو هم نداره بیاد سمتت

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه میگم مهریه اصلا چیزی نیست ک ارامشو تضمین کنه

ده هزار سکه هم باشه و طرفت هم بتونه بده اگه نخواد بده میتونه فرار کنه ازش, یا اگه تفاهم نداشته باشین حتی یکیش هم نمیخوای

شروط ضمن عقدتو طبق شرایط خودت تعیین کن یه عمر با خیال راحت رندگی کن

چیزی ک در حد توان طرف باشه خوبه چه 1 سکه باشه چه 1000,ولی خب من نظرم اینه ک سکه خیلی جالب نیست هزار تا راه فرار هم داره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

نه مهریه  زیاد ...یه عدد بالا بگو کم کم چونه میزنن میارن پایین مثلا بگو ۲هزارتا اونا خیلی بتونن چونه بزنن بیارن روی ۱۰۰۰تا ۵۰۰تا ...مثلا میگم 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
کی داده کی گرفته

همه هم میدن هم میگیرن😂

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

عزیزم مهریه نباید کمتر از عرف جامعه باشه . مهریه کم خوب نیست یک کاربری بود به اسم ناهید۱ هنوز هم تاپیک ایشون هست با عشق و علاقه زندگیش را شروع کرد اما پنج تا سکه مهریه اش بود اونم به دلخواه خودش . آخرش با یک اختلاف کوچیک با پدر شوهرش راحت کنار گذاشته شد و طلاقش دادند . این ضرب المثل هم که میگن که داده کی گرفته زیاد درست نیست . بالاخره نباید کمتر از عرف جامعه باشه .

نه کم نه زیاد اصلا مهریه الان دیگه به درد نمیخوره اگه بتونی چیزی به نام بزنی بهتره وگرنه مهریه الان گرفتنش سخت شده دوست خودم ۳۱۴ مهریشه گذاشته اجرا ۵ میلیون داده تا تونسته ۶ تا بزاره اجرا شوهره هم تمام اموالشو فروخته به فک و فامیل تا مهریه نده 

حالا اگه میتونست ۳ دونگ خونه رو به نام بزنه الان بهتر بود وگرنه حالا دادن سکه شده سالی ۱ دونه اونم با هزار بدبختی

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
والا من که هیچجا ندیدم

من همه جورشو دیدم کسایی ک بخاطر مهریه ازدواج کردن و زوری گرفتن و کسایی ک شوهرشون مهریه رو داده بدون جدایی و... و کسایی ک بعد کلی زندگی بالاخره مهریه شونو گرفتن و جدا هم نشدن و این چیزا

اتفاقا بیشتر کسایی ک دیدم جدا شدن بدون مهریه جدا شدن

عزیزم مهریه نباید کمتر از عرف جامعه باشه . مهریه کم خوب نیست یک کاربری بود به اسم ناهید۱ هنوز هم تاپ ...

یا خدا 

مهریه ممنم کم هست ولی نه به خواست خودم کوتاه اومدم چون شوهرمم دوست داشتم نمیخاستم سد راه باشه ولی دلی راضی نیستم دوست داشتم بیشتر بود

خوب خانما برای مهریه بنظر شما چی رو در نظر بگیریم که خوب باشه؟

سکه اصلا خوب نیست جایه سکه چه پیشنهادی دارید؟

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

شروط ضمن عقد چیارو قید کنیم؟

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی