2777
2789

تاپیکام هست ببین

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

موشکوفی گیلاس 

موس شکلاتی

پان اسپانیا

همه رو درست کردم خیلی خوشمزه میشن 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای تهیه چیز کیک خوشمزه لوتوس در ابتدای کار، یک کاغذ روغنی کف قالب کمربندی می اندازیم. سپس بیسکوییت های لوتوس را درون آسیاب پودر کرده و درون یک کاسه می ریزیم. سپس کره را روی بخار کتری قرار می دهیم تا کامل ذوب شود

در این مرحله بیسکوییت ها را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا به خوبی ترکیب شوند. ۲ قاشق غذا خوری از خامه صبحانه هم به آن اضافه می کنیم. بیسکوییت با اضافه کرده کره و خامه به صورت یک خمیر خشک بدست می آیداین خمیر را کف قالب ریخته و با دست یا ته لیوان آن را فشرده و منسجم می کنیم و به صورت یکدست پخش می کنیم. سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا سفت شود. در یک ظرف دیگه پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده تا حالت اسفنجی بگیردژلاتین را روی بخار کتری قرار می دهیم یا روی ماکروویو تا حل شود و شفاف شود. سپس کنار می گذاریم تا خنک شود. یک کاسه برداشته و پنیری که از قبل حدود یک ربع بیرون از یخچال قرار داده ایم را درون آن می ریزیم. سپس با همزن برقی می زنیم تا نرم شودشیر عسلی را به همراه خامه به پنیر اضافه می کنیم. می توان شیر عسلی کمتر ریخت تا زیاد شیرین نشود. سپس با همزن برقی کامل آن را می زنیم تا یکدست شود و کمی حجم مواد بیشتر شود. کم کم ژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیمدر این مرحله باید دقت کرد که ژلاتین کامل خنک شده باشد وگرنه خامه و پنیر می برد و خراب می شود. بیسکوییت را از یخچال خارج کرده و مواد پنیری را به آرامی روی آن می ریزیم و صاف می کنیم. سپس درون یخچال به مدت سه الی چهار ساعت می گذاریم تا ببندد و جا بیفتدبعد از این که بست و به طور کامل منسجم شد، از یخچال خارج کرده و به آرامی به کمک چاقو از قالب جدا می کنیم. سپس در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. روی آن را با پودر بیسکوییت لوتوس و کرم لوتوس، به شکل دلخواه تزیین می کنیم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید