2777
2789
عنوان

چقدر مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 21 پست
دامادمون آبسرد ی هستن اونا یه جوردیگه فکرمیکنن یه جور بد به من نگاه میکنن اگه نگاه‌های برادردامادمون ...

وا به اون چه مربوط سعی کن ازش دوری کنی 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
ببخشید ترشیده شدن بهتر از ازدواج کردن با آدمی ک بعد چند مدت بره دنبال کثافت بازی 

بابای خودم به مامانم خیانت کرد نمیخوام مثل مامانم بشم بخاطر بچه بسوزم وبسازم ازشوهرم سیرشم جلوی شوهرم روسری بپوشم واسم بشه یه غریبه جالبه مامانم بابام بهش خیانت کرد ولی به من میگه دردو بلای دخترای هم سنت تو سرت بخوره اونا شوهرکردن بچه دارن تو ترشیدی منکه مامانمو ننمیبخشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای خودم به مامانم خیانت کرد نمیخوام مثل مامانم بشم بخاطر بچه بسوزم وبسازم ازشوهرم سیرشم جلوی شوهر ...

قبلا می گفتن ازدواج کن سرو سامان بگیری و الان ازدواج کنی بدبخت میشی 

بادل بازی نکن تاوان داره
بخدانمیخوام برم مهمونی به زور منو میبرن چیکارکنم هرمهمونی میرم اونم هست هفته ی دیگه خونه خواهرم دعوت ...

ی بار جلو همه بلند بگو مگر ارث پدرت خوردم این جوری نگاه میکنی 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
با موبایلت فیلم بگیر ازش  به زنش نشون بده

خیلی تیزه نمیتونم خواستم اینکاروکنم یه بار به گوشیم نگاه کرد بعدش فکرکردی زنش نمی‌فهمه زنش متوجه شد دیشب انگار به من نگاه می‌کرد من سرم پایین بود یه نگاه به زنش کردم زنش نگاه بد به شوهرش کرد ولی رفتار زنش بامن خوبه چون میدونه کرم ازمن نیست اگه کرم ازمن بود زنش به من چیزی میگفت