2777
2789
عنوان

چقدر مردا

221 بازدید | 21 پست

هیزشدن دیشب رفتم مهمونی طرف زن داشت به زن یکی دیگه نگاه می‌کرد یاچشماشون هزارجا میچرخید من ۲۸ سالمه مجردم خواهرم ۲۲سالشه عروس شده همش به من میگن ترشیده بابام میگه کی میادتورو بگیره خودبابام هزارباربه مامانم خیانت کرده اگه قراره شوهرکنم شوهربهم خیانت کنه یا معتاد بشه طلاق بگیر چه بهتر بترشم ازبس گفتن ترشیده خسته شدم خودم تمایلی به ازدواج ندارم ولی ته همه ی ازدواج ها که خوب نیست پس چرا به همین راحتی قلب آدم رو میشکوننن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم خانم ها هم آقایون متاهل خیلی هیز شدن و دلیلشم نمیدونم چی. 

انشا الله ی بدخت خوب نصیبت بشه که همه حسرتشو بخورن اینن از ته دل برات دعا کردم 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

من خیلی متاسفم که قلبتونو شکوندن و درک میکنم که قلب شکستن چقد بده.

اما اینو بدون خدایی هست.

هیچ امید به کس دیگه ای نداشته باش. ازش بخواه.

من بنظرم دلیل هیزی، اینکه آدم از خداش نمی ترسه. نگاه به جنس مخالف یک کار غریزیه اما باید دلیلی آدم داشته باشه که این کار رو نکنه و بنظرم بهترین دلیلش میتونه ترس از خدا باشه و عواقبی که برای آدم در پی داره

علط کرده هر کی بهت گفت ترشیده بگو شوهر به در نخوری مثل شماها فقط به درد گداشتن دم در میخوره همون به ...

توعروسی خواهرم باگوشام شنیدم دوتا زن گفتن خواهرش ترشیده دوتایی خندیدن یابرادر شوهر خواهر دوساله بارفتارهاش اذیتم میکنه یازبون برام درمیاره دیشب مهمونی بودیم برادر شوهرخواهرم بود بهش سلام نمیدم اصلا بخاطر کارهاش همش زل میزنه به من زبون درمیاره بعد آخر شب دید زنش رفت تو اتاق آهنگ عاشقونه میذاشت عوض میکرد به من نگاه می‌کرد خسته شدم ازنگاه هیز مردها

تهران

عجیبه تهرانی باشن و این جوری بگن آخه من خودم شیرازم ولی اینجا دختر و مخصوصا پسر دیر ازدواج میکنن 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
عجیبه تهرانی باشن و این جوری بگن آخه من خودم شیرازم ولی اینجا دختر و مخصوصا پسر دیر ازدواج میکنن&nbs ...

دامادمون آبسرد ی هستن اونا یه جوردیگه فکرمیکنن یه جور بد به من نگاه میکنن اگه نگاه‌های برادردامادمون رو ببینی انگار ازمن طلبکاره بهش محل نمی‌ذارم یه جوری باچشماش نگاه میکنه زبون درمیاره منظورش. اینه باهاش بریزم روهم خسته شدم به دامادمون گفتم جلوی داداشش بگیره ولی دست بردار نیست

توعروسی خواهرم باگوشام شنیدم دوتا زن گفتن خواهرش ترشیده دوتایی خندیدن یابرادر شوهر خواهر دوساله بارف ...

ولشون کن عزیزم اهمیت نده بهشون

به فکر پیشرفت خودت باش شوهر فقط یه گزینه میتونه باشه نه یه هدف

اعتماد به نفستو ببر بالا هرکی زبون دراورد پوزخند بزن ضایع بشه

هرکی کنایه زد محکم جوابشونو بده

هرجا دیدی حرف میزنن با خنده و خونسردی جواب بده

محکم و با اعتماد به نفس باش اینجوری همه خفه میشن