2777
2789
عنوان

سنگ قبر!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 26 پست
ممنونم🌸دعامون کنین

چشم عزیزم اگ قابل باشم. مراقب خودتون و مادر فداکارتون باشید. الان میبینی سر پیش پا افتاده‌ترین مسائل راحت طلاق میکیرن!

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
و مایی ک با چقدر عذاب غصه استرس سنگ قبر 2میلیون نیم برا بابام گذاشتیم    ک همونم با بدبختی ...

کارهایی میشه با این پولا کرد که ثوابش تا ابد برای متوفی میمونه با این حال نمیشه قضاوت کرد یا حتی گفت  چرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و مایی ک با چقدر عذاب غصه استرس سنگ قبر 2میلیون نیم برا بابام گذاشتیم    ک همونم با بدبختی ...

من ک الان کلاس نذاشتم...میگم یعنی گرون‌شده 💔

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺

همه صحبت هاتون درسته ولی یه سوال هست خیلی وقته تو ذهنمه 

اگه یکی داره مجبوره به بقیه کمک کنه؟ 

کمک کردن وظیفه هست؟ 

خب خودش کار کرده دلش می‌خواد جوری که دوست داره خرج کنه 

خیلی دیدم طرف یه چیزی گرون خریده همه بهش گفتن وای چرا پول اینو دادی می‌شد مثلا فلان مار خیر رو باهاش بکنی 

ببخشید تو تاپیک شما سوال پرسیدم اخه یه کم مرتبط بود 

من راستش یه کم با این کمک های بی حساب کتاب مشکل دارم 

به نظرم الکی کمک کردن به بقیه باعث میشه اونا تنبل بشن و وقتی مشکلی دارن حاضر نشن خودشون زحمت بکشن و همش جشنشون به دسته مردمه یا منتظرن یکی بیاد مشکلشونو حل کنه 

اتفاقا چند روز پیش فامیل ما فوت کرد همگی کمک کردن سنگ قبر گرون قیمت براش گرفتن بعد بچهای همون ادم یه ...

تو ایران ما همه مرده پرستیم زنده ها رو اصلا نمیبینم 

مادرم تا روزی که زنده بود دو تا خواهرام هر روز بهش میگفتن پیر بشی میبریم میزاریمت خانه سالمندان هر روز بیچاره زنگ میزد بهم گریه می‌کرد که اینا منو میخوان ببرن اونجا 

من هی دلداریش میدادم که مگه من مردم که اینا باهات اینکارو بکنن 

بعد فوتش مادرم الان خواهرام هر روز می‌رن خونه اش گریه زاری میکنن و عکس میگیرن و میزارن تو اینستا و الکی مثلا دل تنگ مادرشونن 

یادشون رفته وقتی زنده بود چه قدر آزارش دادن 

اینقدر دلم ازشون گرفته نتونستم ببخشمشون بعد مرگ مادرم باهاشون قطع ارتباط کردم 

همه صحبت هاتون درسته ولی یه سوال هست خیلی وقته تو ذهنمه  اگه یکی داره مجبوره به بقیه کمک کنه؟& ...

منم گفتم تو کامنتا هبچوقت نمیگم چرا اینکارو کردن چون پول خودشون بوده و دوست داشتن اینکار رو کنن من شرایط مالی خودمون مقایسه کردم که این پول برای ما آرزوست و برای یکی هم یه مبلغ عادیه 

به همسر اون خانوم فکر میکنم و به پدر خودم 

درسته نباید تکدی گری رو تو جامعه افزایش داد و کمکها باید سازنده باشن مثلا تو راه انداختت کار کمک کرد تو بهبود مشکلات و کار افرینی کمک کرد 

بعضیا ک سو استفاده میکنن از این کمک ها رو نباید کمک کرد یا یجور سازنده و کار افرین بهشون کمک کرد 

مثلا تو مسائل کاری

ولی بعضیا واقعا شرایط کار کردن ندارن یا هرچقدر کار میکنن به جایی نمیرسن و فقط درجا میزنن اینا واقعا به کمک نیاز دارن

یه خانواده میشناسم.چندتا بچه معلول دارن با یه مادر پیر فامیلا ما هر کس در حد وسع خودش همیشه کمک میکنه هم.مالی هم پوشاک هم خوراک

یه خانواده دیگه میشناسم که همشون کار میکنن ولی مشکلاتشون مثل ما اینقدر زیاده که نیازمند یه کمک بزرگ هستن تا از اون چاه بزرگ.مشکل در بیان و شرایطشون خوب بشه تا بتونن تو مسیر پیشرفت قرار بگیرن 

من هیچوقت نگفتم چرا اینکارو کردن فقط دارم به شرایط ادمها فکر میکنم

تو ایران ما همه مرده پرستیم زنده ها رو اصلا نمیبینم  مادرم تا روزی که زنده بود دو تا خواهرام ه ...

ان خانومی ک میگم در طول زندگی 45 سالشون زندگی خوبی داشتن خوشبخت و پر انرژی بودن شاد بودن از همه لحاظ زندگی خوبی داشتن متاسفانه سرطان یکدفعه از پا درش اورد و فوت کرد ظرف مدت یکسال خانوادشون هم موقعی ک زنده بودن دوسش داشتن و هم پس از.مرگش....بحث من شرایط ادمها بود و تفاوتهایی ک دارن دغدغه هاشون

بله بعضیا مرده رو بیشتر از زنده احترام میکنن متاسفانه