2777
2789
عنوان

سنگ قبر!

960 بازدید | 26 پست

چند وقت قبل یکی از فامیل های دورمون فوت شدن هفته گذشته چهلمشون بود سنگ قبری که همسرشون براشون تدارک دیده بود نزدیک 100 میلیون یا بیشتر هزینه اش شد!!

دارم به این فکر میکنم که چقدر شرایط ادم ها فرق میکنه چقدر دیدگاه هاشون فرق میکنه و چقدر خرج کردن ادم ها باهم فرق میکنه چقدر دغدغه های ادم ها باهم فرق میکنه.

یکی برای یه موضوع اینطوری اینقدر خرج میکنه! یکی هم مثل ما آرزو داره یه مقداری پول میداشت و به خانوادش کمک میکرد یاجوانی رو سر و سامان میداد و....کارهای بزرگ دیگه ای که میشد با این مقدار پول انجام داد برای امثال ما البته کارهای بزرگ میشه با این پول انجام داد.

به پدرم فکر میکنم که چرا اینطوریه که همیشه هشتش گروه نهشه و وسط ماه کم میاره و حسابش تاحالا 10 میلیون بیشتر به خودش ندیده

به مادر نازنینیم فکر میکنم که خدا چرا همچین سرنوشتی براش.مقدر کرد که عمر با ارزششو روح و روان پاک ک با ارزشش بخاطر این مرد آسیب دیده کرد

کاش خدا میومد و سوالات بی انتهای من رو جواب میداد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرکی یه قسمتی داره شکر گزار باش شاید خوشبختی هایی ک تو  داشته باشی اونا هیچوقت تجربه نکردن همه چی بسپار بخدا🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

عزیزم حتماً پدرتون چیزایی داره ک مادرتون پاش وایستادن

ان‌شاءالله خدا به مال پدرتون برکت بده

سنگ قبر بعد چند وقت رنگ و روش میره و خودشم شاید ترک بخوره. کاش آخرت رو قبول داشتیم و تجملات رو از زندگیمون قطع می‌کردیم...

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
خب شما شرایط همسر اون مرحوم رو نمیدونی.شاید عذاب وجدان داره و داره عذاب وجدانش رو کم میکنه با هزینه ...

زندگی خیلی خوبی در کنار هم داشتن ..من علاوه برا اینکه با این خانمی ک فوت شدن کلاس میرفتم.خواهرشونم دوست صمییم بود و بخاطر رابطه فامیلی زیاد زیاد باهم رفت و امد داشتیم خداروشکر تو طول مدت عمری که کردن زندگی خوبی داشتن و حیف ک تو این سن کم فوت شدن...من هیچوقت نمیگم چرا اینقدر خرج کردو... چون همسرش رو خیلی دوست داشتن شاید از نظر خودشون  این کار کوچیکی بود که میتونست براش انجام بده....دارم.میگمم چقدر دغدغه ها وشرایط زندگی ادم ها فرق میکنه 

اتفاقا چند روز پیش فامیل ما فوت کرد همگی کمک کردن سنگ قبر گرون قیمت براش گرفتن بعد بچهای همون ادم یه کفش پاشون نیست گفتم خب سنگ ارزون میگرفتین هزینه رو میدادید به بچهای خودش بعد به من حرف میزدن که نه سنگ قب باید گرون باشه

عزیزم حتماً پدرتون چیزایی داره ک مادرتون پاش وایستادن ان‌شاءالله خدا به مال پدرتون برکت بده سنگ قب ...

مادرم بخاطر بچهاش موند پدرم هیچ خصیصه مثبتی نداره که بخاطرش مونده باشه....و اینکه مادرم خانواده ای نداشت که حمایتش کنن برای طلاق پدرشون فوت شد نصف دیگه مشکلات ما بخاطر مادرشه خواهر و برادرها هم هر کدوم زنوگی خودشون داشتن و نمیخواست مزاحم کسی بشه به همین دلیل جدا نشد با 5 تا بچه

مادرم بخاطر بچهاش موند پدرم هیچ خصیصه مثبتی نداره که بخاطرش مونده باشه....و اینکه مادرم خانواده ای ن ...

چی بگم عزیزم منک نیستم ت زندگیتون ولی خب بالاخره برای مهمترین چیز ک بچه‌هاشون هست موندن...

ان‌شاءالله سلامتی بده بهشون و شماها خوشبخت بشین.

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
سنگ قبر هم گروه‌شده...پارسال واسه عمه ی من گذاشتن شد پنجاه تومن صدرصدر امسال گرونترشده

و مایی ک با چقدر عذاب غصه استرس سنگ قبر 2میلیون نیم برا بابام گذاشتیم  ک همونم با بدبختی جور شد...کاش یکم بیشتر ب اطرافمون نگاه کنیم....ب داد هم نوعامون برسیم ب جای کلاس گذاشتن