2789
عنوان

نقشه کشیدن

164 بازدید | 6 پست

سلام من دوماهی قهر بودم خونه پدرم ویک هفته میشه شورای حل اختلاف آشتی داد .ولی اینبار شوهرم با نقشه اومده آشتی کرده چون یه ملک داشت که درازای مهریه من توقیف شده .توی این یک هفته میگه بیا رضایت بده که رفع توقیف بشه .

که بره این ملک را بزنه به نام کسی دیگه .

منم تصمیم دارم تا ظهر سر کاره همه لباسام را جمع کنم و برم خونه پدرم و ادامه کارهای طلاق را انجام‌بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو دادگاه نامه بگیر سند بنام خودت بشه دراعضای مهریه و تو خونه هم بمون البته باهم برید نیومد خودت بر ...

قبول نمیکنه .فقط نقشه اش همینه که منو ببره پرونده رضایت بدم و بزنه به نام کسی دیگه 

فکر کرده من خرم که برم رضایت بدم

خب برو پیش همون که پرونده پیشش بگو من سند اینو میخوام

پرونده ای که این ملک توقیفه اداره ثبت اسناده. 

فکرنکنم این کارکه شما میگید بشه.سندش هم دست خوده شوهرمه .ولی این ملک درازای مهریه من توقیفه وقتی رضایت داده نشه میمونه. ولی شوهرم نقشه کشیده من رضایت بدم وسریع بزنه به نام کسی دیگه 

پرونده ای که این ملک توقیفه اداره ثبت اسناده.  فکرنکنم این کارکه شما میگید بشه.سندش هم دست خود ...

وقتی پیگیر مهریت بشی اون ملک نفروشه ویا نده قانون این اجازه داره که اون سند باطل میکنند چیه سند دیگه بنام شما صادر متاسفانه اطلاعات قانونی زنان خیلی کم اینم بگم راحت نیست ولی شدنی