2821
2789
عنوان

پدر شوهرم

534 بازدید | 21 پست

بهم گفت بخوای نخوای تو جمع ما اومدی ، باید بیای تو جمع خانوادگی با همه حرف بزنی بری وسط پیش بقیه ، گفت تو هم مثل دخترمی همش گوشه گیری تو لاک خودتی ، منم گفتم من اخلاقمه 

والا من تو جمع حرف میزنم ولی کم دوست ندارم زیاد حرف بزنم از لودگی بدم میاد دخترا خودش اینجورین همش حرف حرف چرت پرت غیبت نمی دونم چیکار کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچوقت بخاطر هیچچچچچ کس پا روی خط قرمزه هات نزار تغییر نکن بگو من اینم بزار همون جور که هستی قبولت ک ...

نممی دونم چرا ولی شوهرم دقیقا همین حرفا بهم زد ، ینی مادر شوهرم و خواهراش همینا تو گوششون خوندن

منم اوایل اینجوری بودم خواهرای شوهرم گله مرده بودن  ک خانمت یا ما سرده  ولی الان دیگه فهم ...

ارره اتفاقا ب شوهرم گفتم من زیاد باهاشون راحت نیستم ، چون از اخلاق خوب خودشونه

همون کم حرفی خوبه میخان ازت حرف بکشن فکر میکنن مثلا دهن قرصی میخان بیارنت وسط جمع از خانوادت بگی از تو خونه خودت بگی ،تا حرف کم نیارن،بایدیه مسأله ای باشه برا حرفا خاله زنکیشون

گنجشک های درنده
ارره اتفاقا ب شوهرم گفتم من زیاد باهاشون راحت نیستم ، چون از اخلاق خوب خودشونه

ن میدونی کلا فرهنگ خانوادشون با ما فرق داره بعد زیادم گرم شی سواستفاده میکنن 

منم کلا ادم گرمی نیستم 

مثلا انتظار داشتن منم هر روز زنگ بزنم ب همشون مثل  خودشون

ولی متوجه شدن ک ن الان شاید ماهی یبار ب هر کدوم زنگ بزنم

منم بعد 8سال شوهرم میگه برو پیش بقیه بشین حرف بزن آخه من چه حرفی دارم که بزنم باهاشون اونا هرکدوم 20سال یا بیشتر ازدواج کردن همه رو می‌شناسن، درمورد یکی حرف میزنن اصلا نمیدونم طرف کیه

البته تو جمعشون شرکت میکنم ولی حرفی ندارم بزنم زیاد

همون کم حرفی خوبه میخان ازت حرف بکشن فکر میکنن مثلا دهن قرصی میخان بیارنت وسط جمع از خانوادت بگی از ...

شوهرم میگه تو تحصیل کرده ای چهار کلمه حرف نمی تونی بزنی ناراحت میشم ، رایش من دوست ندارم باهاش قاطی شم فقط بخاطر شوهرم میرم ببینمشون

ن میدونی کلا فرهنگ خانوادشون با ما فرق داره بعد زیادم گرم شی سواستفاده میکنن  منم کلا ادم گرمی ...

دقبقا ب من میگه چرا ب خواهر شوهرات زنگ نمی‌زنی یا دعوتشون کن بیان خونت ، خودشون هرروز بهم زنگ میزنن

خوب چرا اونا ب من زنگ نمیزنن یا دعوت نمیکنن من تازه عروسشونم مثلا

منم بعد 8سال شوهرم میگه برو پیش بقیه بشین حرف بزن آخه من چه حرفی دارم که بزنم باهاشون اونا هرکدوم 20 ...

دقبقا چقدر شبیه منی ، درباره دختر خالش مثلا حرف میزنم بعد منی ک نمی‌شناسم این وسط چی بگم ، والا بخدا نمی دونم جواب پدر شوهر ندادم ساکت موندم گفتم اخلاقمه فقط

2790
2823
2791
2779
2792